MascaraLigesom du bliver inspireret af min blog, så bliver jeg også inspireret af andre. Jeg skrev for ikke så længe siden om kombiproduktet LBrianté, der både fungerer som lipgloss og parfume. Det er jo ikke et produkt, jeg selv anvender, men jeg synes godt nok det er smart. Det samme er gældende for denne øjenvippe serum, som heller ikke er med i mine faste rutiner. Det med stærke og lange øjenvipper er vist mest en kvindeting, men derfor synes jeg stadig, at ideen er så god, at jeg bliver nødt til at dele den med dig.

Det er ingen mascara, så hvis du sværger til sådan en hver dag, så skal du nok bare fortsætte med det. Du kan med fordel komme en dråbe eller to af lavendel i din mascara for at få længere vipper. Denne serum er tænkt som noget, du putter på dine øjenvipper lige før sengetid.

Du skal bruge følgende:
En tom mascaraflaske med børste - den skal helst ikke have været i brug før
Jojoba olie (du kan også godt bruge V6, men jojobaen absorberes hurtigere)
2 dråber lavendel
2 dråber cedertræ
1 dråbe rosmarin

Alle tre olier i denne blanding er kendt for sin evne til at styrke dit hår - både det på hovedet og altså også dine øjenvipper. Du starter med at fylde mascaraflasken trekvart op med jojobaolie. Så tilsætter du de fem dråber olie og fylder til slut lidt mere jojobaolie i flasken. Husk at der skal være plads til børsten, så fyld ikke helt op. Så er det bare at vente til sengetid, hvor du påfører blandingen på dine øjenvipper præcis som med en mascara. Sørg for ikke at gnide i øjnene efter påføring, da du vil kunne få noget olie i øjnene. Skulle det ske, skal du huske at fjerne det med vegetabilsk olie og IKKE vand, der blot vil gøre det værre. 

You have no rights to post comments