UPDATE!! Siden dette indlæg blev lagt på bloggen, er der nu blevet godkendt fem olier her i Europa til intern brug. Disse olier kan du se lidt nærmere på her.

---

Jeg har tidligere været inde på, at olierne ikke er godkendt som fødevarer her i Europa. I USA er flere af olierne til gengæld godkendt til indvortes brug, og nu har Young Living endda lanceret en helt nye linje i netop USA kaldet Vitality Oils. Der findes både citrusfrugter, krydderier og krydderurter og er perfekte i enten dit drikkevand, kager eller madlavning. 

- men som sagt er olierne ikke godkendt til indvortes brug herhjemme, så jeg skal ikke til at diske op med en masse opskrifter her på bloggen. Uanset lovgivningen kan ingen dog bestemme, hvad du vælger at gøre hjemme hos dig selv. Så hvis du føler dig eventyrlysten og rebelsk, kan du jo søge løs på internettet efter for eksempel "young living recipes" for yderligere inspiration til at bruge dine olier. 

I sidste ende er myndighederne til at for at beskytte os, omend det nogle gange kan blive lidt langhåret. Som sagt skal du gøre op med dig selv, hvad du har lyst til at prøve derhjemme, men jeg kan slutte af med at fortælle, at de nye Vitality olier er akkurat de samme olier som i de almindelige flasker. Den eneste forskel er etiketten, for som myndighederne siger, kan vi jo ikke have en olie, der kan bruges både udvortes og indvortes. Så derfor findes der nu en flaske til indvortes brug og en flaske til udvortes brug - og som sagt er olierne fuldstændig identiske, men myndighederne er glade c",)

Vitality

You have no rights to post comments