MulighederUanset om man er til nytårsfortsætter eller ej, så er der noget nyt og frisk over et årsskifte. Langt de fleste ser årsskiftet som en mulighed for at få mere ud af livet eller slippe af med noget uønsket i sin hverdag. Er det også sådan for dig, så kan du måske finde hjælp i Young Living uanset om du overvejer en sundere livsstil, ønsker at tjene flere penge eller opleve en personlig udvikling - så hvad tricker dig?

Er det en sundere livsstil du er ude efter, så har Young Living et bredt produktudvalg altsammen baseret på de naturlige og potente olier. Der er hjælp at hente til din hudpleje, rengøring, kosttilskud, følelsesliv og krop. Tænk at få dig et liv med færre unødvendige kemikalier og i stedet fylde det ud med velvære hele dagen igennem. Jeg har selv mine faste rutiner både morgen, middag og aften med forskellige produkter fra Young Living, og jeg nyder det fyldt ud. Der er også noget tilfredsstillende ved at gøre rent med grønne produkter, så hverken jeg eller naturen tager skade af mit rene og velduftende hjem. 

Jeg tror, det er svært at gøre en stor forretning ud af det, hvis ikke du også er vild med produkterne, men selvfølgelig kan det lade sig gøre, omend jeg tror du stille og roligt vil blive tiltrukket af godterne. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at der er meget gode muligheder for at tjene penge på disse produkter. Young Livings sælgere er alle os ambassadører som slet ikke kan lade være med at fortælle om og dele produkterne med andre. Som tak for hjælpen er der en økonomisk gevinst, og alt efter hvor meget du gør ud af det kan du gå fra at tjene et par håndører til at få betalt dit eget forbrug af Young Livings produkter til at supplere din månedsløn med måske 5.000 kr. eller ligefrem komme til at leve af det på fuldtid. Så hvis pengene er din primære motivation, er det også helt okay. Der findes mange måder at tjene på, og med Young Living kan du selv bestemme din arbejdstid og indsats. Jeg hjælper dig gerne i gang, så du får mest muligt ud af din indsats. 

Står personlig udvikling øverst på din ønskeseddel her i 2018, så kan Young Living også der være dig behjælpelig. Den personlige udvikling hører lidt sammen med business delen, men du har vel heller intet imod at tjene lidt penge ved at gro på det personlige plan? Ved at dele Young Livings værdier og produkter med andre vil du kunne komme lidt på glatis og mærke suset i maven, når du står på ukendt grund. Du vil komme til at lære helt nye sider af dig selv og finde frem til, hvad der gør dig til et helt menneske - hvad kan du godt lide og hvad vil du ikke gå med til? Personligt mener jeg, at vi som mennesker har godt af at blive rusket lidt i fra tid til anden, for det er den bedste måde at lære nye ting om andre, os selv og verden generelt. Jeg har også haft mine rutchebaneture de sidste par år, men intet jeg har fortrudt - nogle gange har noget frustreret mig, men det er intet i forhold til alt det nye jeg har oplevet. 

Så det er et rent Kinder æg med hele tre ting på en gang. Det er fuldstændig underordnet, om du tænder mest på produkterne, pengene eller personlig udvikling. Det vigtigste er, at du med Young Living kan få det hele opfyldt på en sammenhængende og positiv måde. Det er fair nok at brænde mest for det ene punkt, for vi mennesker er alle forskellige og har vidt forskellige måder at anskue verden på. Så er det nu, at du skal ruskes igennem og invitere nye muligheder ind i dit liv? Jeg rækker med glæde min hånd frem og tilbyder dig min hjælp. Så finder vi ud af, hvordan du bedst kommer videre og får dine behov og ønsker opfyldt.

Rigtig godt nytår!

You have no rights to post comments