TømmermændJa ja ja, selvom den bedste kur mod tømmermænd er at lade være med at drikke alkohol, så fungerer det ikke altid lige godt i praksis.

Nu er det jo ikke sådan, at tømmermænd som sådan er kædet sammen med nytåraften, men de går tit hånd i hånd. Så min nytårshilsen til jer alle er et par tricks til at dulme generne af tømmermænd. 

Det første jeg gør er altid at medbringe en flaske citronolie til en fest, hvor jeg kommer to dråber i mit drikkevand. Jeg er jo så snusfornuftig, at for hver genstand skal jeg også drikke et glas vand, men hen på natten forsvinder denne vane alligevel ud i det blå. Men de dråber jeg trods alt når at få, sætter allerede fra starten gang i en udrensning i kroppen og yder hjælp til min lever. 

Næste morgen kan du roligt fortsætte med at komme citronolien i dit drikkevand. Samtidigt smører du et par dråber grapeolie oven på din lever for at sparke den i gang med udrensningen. I samme ombæring smører du 3 dråber DiGize på din mave for at hjælpe fordøjelsen og tarmene i gang. Til slut tager du 2 dråber pebermynte og 2 dråber lavendel og masserer det i nakken, på tindingerne, i panden og bag ørerne. 

Det er desværre ingen mirakelkur, men du skulle meget gerne have det noget bedre end normalt efter en våd aften. Sofahygge, lidt chips og cola bør du naturligvis stadig holde fast i - det er trods alt ikke alle traditioner, man skal begynde at pille i...

Kan du have et fantastisk nytår og passe godt på dig selv - både med krudt og i alt almindelighed.

You have no rights to post comments