RosemarylemonLavendel


På sin vis er det næppe nogen stor nyhed, at jeg er god til at forkæle mig selv - med olierne oplever jeg velvære hver dag, men nogle gange får den lige en ekstra tand.

Et par gange om året kan jeg gå og klø mig i hovedbunden, da den er lettere irriteret og håret også lidt fedtet efter brugen af voks. Jeg bruger skam shampoo, men nogle gange skal der lidt mere til.

Så er det, at jeg får bikset en hjemmelavet hårkur sammen bestående af 12-15 dråber vegetabilsk olie (jeg brugte en blanding af forskellige olier kaldet V6), 5 dråber rosmarin og 4 dråber lavendel.

Rosmarin er en rigtig god støtte til en udfordret hovedbund og kan være med til at give et sundt og stærkt hår. Lavendel er beroligende for både krop og sind og min faste følgesvend i min hudplejerutine. Blandingen fordelte jeg i nyvasket og let fugtigt hår og masserede det godt ind i hovedbunden. På med et håndklæde og så ellers bare lade det sidde i 45 minutter. Jeg har kort hår, så ved længere hår skal du selvfølgelig have lidt mere af ovenstående blanding. Da jeg skulle skylle det ud, puttede jeg 3 dråber citronolie i min shampoo for en ekstra rensende effekt.

Mon ikke du selv kan tænke dig til resultatet?

Citat, Ole Henriksen: I LOVE IT!

You have no rights to post comments