Unavngivet

Noget af det jeg glæder mig allermest til hver eneste måned er at se, hvilke bonusvarer Young Living vil begave os med i denne måned. Det er da vidunderligt at modtage en masse godter blot for at være dybt afhængig af nogle fantastiske produkter, som man troligt køber hver måned. Det er ikke en gang nødvendigt at gøre noget specielt, være med i en særlig klub eller være den heldige vinder - jovist, du skal købe for et vist antal kroner for at få disse bonusvarer, men det er vel også reelt nok.

I denne måned har Young Living valgt at fokusere på den skiftende årstid, som for de fleste også vil betyde en ændring i deres hud, når vi går fra (nogenlunde) varmt til koldt vejr. Jeg kan i hvert fald tydeligt mærke forskel, når efteråret rigtig melder sin ankomst og huden bliver tør og trist. Så er det jo dejligt at få lidt hjælp fra olierne til denne udfordring, og endnu mere dejligt at modtage olierne gratis. Denne måned har du mulighed for at få op til fem forskellige olier i en stor flaske (15 ml.) - det er geranium, tea tree, cedertræ, elemi og Melrose.

Geranium er et meget populært valg som hudpleje på grund af oliens alsidighed og hjælper derfor både ved tør, fedtet, problem og aldrende hud. Olien er især god til at glatte huden ud, og du kan med fordel komme fem dråber olie i en sprayflaske med 60 ml. vand og dermed gøre det let at give din hud et hurtigt og nærende boost. 

Tea tree er kendt for sin rensende effekt og er god til fedtet hud. Kom for eksempel en dråbe på en vatrondel og dub forsigtigt på dine problemområder. Du kan også tilsætte et par dråber til en klat shampoo for at pleje dit hår og hovedbund. Lad det sidde et par minutter, inden du skyller håret.

Cedertræ er også en meget alsidig olie perfekt til både tør hud og hår. Hvis din hovedbund trænger til lidt pleje, kan du mikse fem dråber med en lille smule vegetabilsk olie (det kunne være kokos, mandel eller arganolie) og massere det godt ind i hovedbunden - lad det sidde i 30-60 minutter, inden du vasker dit hår.

Elemi er i familie med frankincense og myrra og har derfor samme røgelsesduft. Ligesom sine familiemedlemmer er olien kendt for hjælpe med de fine linjer i huden samt generel hudpleje.

Melrose er en blandingsolie som kan give en beskyttende hinde på din hud overfor påvirkninger fra dine omgivelser. Den er også god i diffuseren til at fjerne dårlige dufte. 

Foruden de gratis varer udvælger Young Living også en vare, som du kan købe med 10% rabat. Her i oktober er det Young Livings hudplejeserie bestående af rens, tonic og ansigtscreme.

Young Living har også en fordelsklub for de mest loyale kunder kaldet Essential Rewards. For at komme med i klubben, skal du købe for mindst 500 kr. hver måned til gengæld for at optjene gode bonuspoint, som du selv vælger hvad du vil købe for. Man starter med at få 10% af ens køb tilbage i point og ender efter et år på hele 25%. Derudover får du en billigere fragt, loyalitetsgaver hvert kvartal det første år og du kan få endnu en gratis bonusolie. I denne måned kan du få en gratis flaske pebermynte+ med i din pakke.

Ja, som du kan fornemme, er der masser af muligheder for at få lidt ekstra godt med i indkøbskurven, så kom i gang med at forkæle dig selv c",)

You have no rights to post comments