ThievescleanerFørhen havde jeg et hav af rengøringsprodukter: glasrens, lokumsrens, kalkmiddel, en eller to forskellige universalrengøringsmidler og naturligvis også vaskemiddel til både vaske- og opvaskemaskine. Alle disse produkter er nu skiftet ud med et enkelt produkt: Thieves Household Cleaner.

Nuvel, efter lidt eksperimentering i starten er jeg vendt tilbage til mine vante produkter til vaske- og opvaskemaskine. Ikke at produktet ikke gjorde mit tøj og service rent, men der skulle jo bruges en sjat både hist og her, og det skal ikke være nogen hemmelighed, at Thieves Household Cleaner er lidt dyrere end Ajax. Så indtil videre har jeg ikke valgt at prioritere pengene dertil. Senere på året kommer der et decideret vaskemiddel med Thieves til Europa, og det glæder jeg mig meget til at få fingrene i.

Nu nævnte jeg, at dette produkt er dyrere end Ajax, Froggy og alle de andre rengøringsprodukter, og det er faktisk ikke helt sandt. Jovist, det koster mere i anskaffelse, men samtidigt skal du jo kun bruge dette ene produkt i stedet for at købe fem forskellige. Derudover er det fuldstændig latterligt drøj i brug. Efter at have brugt produktet i mere end et år, har jeg stadig ikke kæmpet mig igennem en flaske (men det siger måske mere om min rengøring...)

Måden jeg gør rent på, har ændret sig en smule. Hvor jeg førhen fyldte vasken eller en spand med varmt vand og puttede en masse rengøringsmiddel deri, så laver jeg i dag i stedet en blanding af vand og Thieves Household Cleaner i en sprayflaske. Så det er ikke længere noget med at dyppe mit vaskeskind i en masse vand og derefter vride den. Nu sprayer jeg i stedet de ønskede overflader eller mit vaskeskind og fjerner nemt alt det uønsket gris. Det er nu også en nem måde, så det har ikke krævet den store tilvænning. Til gengæld sprayer jeg løs på både bordplader, spejle, toilettet, i brusenichen og såmænd også mine gulve. I stedet for en masse vriden op sprøjter jeg blandingen direkte på gulvet og bruger derefter gulvklud og skrubbe til at gøre gulvene rene.

Generelt er jeg utrolig glad for alle produkterne i Thieves serien, og de har altså aldrig skuffet mig. Så nu venter jeg blot tålmodigt på at kunne købe mit vaskemiddel i samme serie.

You have no rights to post comments