Jeg ved ikke, hvordan jeres påske foregår. Jeg er altid i sommerhuset med svigerfamilien, og der bliver stillet påskeæg frem konstant. Dertil kommer et par påskefrokoster og så de almindelige dårlige vaner, jeg kaster mig over i sommerhuset. Alt i alt er der basis for både sukkerchok og vægtforøgelse. Det kan godt være lidt hårdt at vende tilbage til de sunde vaner, når kroppen skriger efter mere sukker. 

Et af de tips, jeg før har skrevet om, drejer sig om at slikke en dråbe pebermynte eller Slique Essence af sin håndryg, hver gang trangen til sukker opstår. Det tager lige toppen og giver en sød tilfresstillelse. Der findes naturligvis også et hav af andre små tricks såsom at dufte til Stress Away, der indeholder vanilje og dermed er appetitnedsættende, du kan stille både den lille og og den lækre sult ved at snuppe en Slique Bar og lur mig om der ikke også findes ikke-olierelaterede råd. 

Rådet i dette indlæg er dog olierelateret, og vi skal i dag have gang i vores diffuser til at lave lidt syndige godter. I den nedenstående oversigt kan du finde opskrifter til både is, drinks, slik og kager alt efter hvad du er i humør efter - velbekomme c",)

slik

You have no rights to post comments