Det kan lyde skørt, men en af de største udfordringer med disse olier er nogle gange at få dem brugt. Desværre møder jeg en del folk, som får gemt olierne lidt væk og ganske enkelt glemmer at hive olierne frem, når der er behov for dem. Denne skæbne fortjener hverken du eller olierne, så måske du kan drage fordel af at lave et par flasker med færdige blandinger og med en roll-on på toppen, så olierne er ekstra nemme at påføre?

Hvis du allerede har nogle roll-on flasker, vil det naturligvis være smart at bruge disse. Du kan også anvende en brugt olieflaske og så påføre en AromaGlide. Alt efter hvor stærk du ønsker din blanding, vil jeg anbefale at bruge enten 5 eller 10 ml. flasker. Det eneste du skal gøre er at komme dine ønskede olier i flasken og til sidst fylde den op med en bæreolie såsom V-6, mandel- eller kokosolie. Du kan sagtens vælge kun at fylde flasken med ren olie, hvis du ønsker en rigtig krads oliebombe. Den færdige flaske er nem at have med på farten eller til at stå på skrivebordet på arbejdet, og du skal blot skrue låget af og rulle lidt olie på dig selv, når behovet opstår. 

- men hvilke blandinger skal du så lave? Det afhænger naturligvis af dit behov, men jeg vil her komme med forskellige opskrifter, som de fleste vil kunne have gavn af:

"Fest" i Maven
10 dråber lavendel
8 dråber pebermynte
8 dråber DiGize

Atju for en Allergi
10 dråber lavendel
10 dråber citron
10 dråber pebermynte

Roll onMassér mine Muskler
10 dråber pebermynte
10 dråber wintergreen
5 dråber sort peber

Av mit Hoved
10 dråber lavendel
10 dråber pebermynte
5 dråber frankincense

Frisk Puft til Sindet
10 dråber pebermynte
10 dråber rosmarin
10 dråber citron

Sov Godt
10 dråber lavendel
10 dråber cedertræ
10 dråber romerkamille

Flot Ansigt
10 dråber frankincense
10 dråber lavendel
10 dråber geranium

Beskyt din Krop
10 dråber Thieves
10 dråber oregano
10 dråber copaiba

Det er ikke sådan, at disse opskrifter er den endegyldige sandhed, så du kan sagtens bruge flere eller færre dråber, du kan skifte ud eller tilføje olier alt efter humør og behag. Nu har du fået lidt inspiration til at få lavet nogle gode blandinger - sæt i gang, få brugt olierne og vis gerne andre hvor nemt og fantastisk det er.

Kommentarer  

#2 Jimmi Linde Kjeldsen 11-01-2017 10:23
Når du sætter AromaGlide på, så sætter du den blot løst i flasken og skruer derefter låget på. Så klikker den sig selv fast. Det er nærmest umuligt selv at presse den ned. Du kan se, hvad jeg mener via denne video: http://www.jimmilk.dk/14-tttgodstart
#1 Bauer 11-01-2017 10:18
Det er en rigtig god ide, jeg har også lavet nogle blandinger efter din "parfume" opskrift. Jeg har bestilt ekstra aromaglide - Rollon, men de vil ikke sidde rigtigt fast på flaskerne, har du haft det problem?
Tak for gode input.

You have no rights to post comments