Jeg er stadig rigtig glad for olierne og bruger mange forskellige hver dag. Efter to et halvt år har jeg prøvet mange forskellige og fundet ud af, hvilke er gode til mig. Det "nye" er at jeg har kastet mig over Young Livings andre olieberigede produkter såsom rengøringsmidler, hudplejeprodukter og ikke mindst kosttilskud

Mine multivitaminer og fiskeolie får jeg fra en anden leverandør, men ellers tager jeg hver dag både Essentialzymes-4, Detoxzyme og Sulfurzyme. De to første produkter er fyldt med enzymer, som er med til at forbedre og balancere mit fordøjelsessystem ved at nedbryde de fødevarer, jeg indtager. I dag består vores kost desværre af mange tilsætningsstoffer og halvfabrikata. Enzymerne er med til at befri systemet for toksiner, understøtter en intern udrensning og styrker tarmens sundhed. Tilbage står jeg med en sund mave og dermed et forbedret helbred.

Young Living har forskellige kosttilskud alt efter om du har brug for hjælp til din fordøjelse, dine knogler eller generel velvære. I dag fortæller jeg kun om kosttilskudene smækfyldt med enzymer. Jeg har tilmed lavet en lille oversigt, så du kan se, hvad hvert enkelt kosttilskud kan hjælpe med. 

Hvorfor overhovedet bekymre sig om noget så usexet som vores tarmsystem? Fordi 75% af kroppens immunforsvar ligger i tarmens cirka 2 kg. bakterier, som udgør et vigtigt værn mod fremmede bakterier og stoffer som vi indtager via vores føde. Så dårlig fordøjelse giver ikke blot rumlen i maven - det kan også medføre ondt i ryggen, hovedpine og andre ubehageligheder, som vi gerne er foruden. 

En sund fordøjelse kræver også godt med søvn, rigeligt vandindtag, jævnlig motion, mindre alkohol og sukker og spæd eventuelt til med mælkesyrebakterier såsom Life 5. Hvis du har svært ved at leve op til alle disse punkter, så kan du jo ligesom mig overveje at hjælpe systemet med enzymkosttilskud og nyde dit ekstra glas rødvin og en pose lakrids med nogenlunde god samvittighed.

Enzymer

You have no rights to post comments