Det er nu mere end 3 år siden, at jeg skrev mit første indlæg på denne blog. Siden da er der kommet mange gode fif, råd og forslag - og det virker til at de for det meste er blevet vel modtaget af jer kære læsere. 

Jeg er lige så passioneret (hvis ikke mere) omkring hele livsstilen med Young Living, og jeg vil fortsat komme til at være aktiv. Det bliver bare på nogle andre platforme fremover. Jeg har nemlig besluttet mig for at holde en pause fra denne blog. Den vil fortsat være tilgængelig med alle mine indlæg, og måske vender jeg tilbage med ugentlige historier eller i ny og næ. Sikkert er det dog, at jeg fra nu af drosler lidt ned og udelukkende skriver herinde, når jeg virkelig har noget på hjerte fremfor at det bliver en sur pligt at skulle levere. 

En af de nye platforme er min profil på Facebook, hvor det er nemmere at slå noget hurtigt op eller dele gode historier fra andre sider. Så hop ind på www.facebook.com/JimmiYLDK og følg min side, så du altid kan være opdateret omkring min gøren og laden. 

Som sagt er det her slet ikke et farvel til Young Living og hele livsstilen bag - det er blot en pause fra denne blog, så du kommer stadig til at kunne møde mig rundt omkring, jeg fortsætter som sponsor for mit dejlige team og jeg vil stadig kæmpe for at fjerne unødvendige kemikalier i folks hverdag. 

- så på gensyn her, der eller hvor vores veje end måtte krydses. 

Pause

You have no rights to post comments