Lanterne diffuserMidt i juli blev der lanceret et par nye produkter i Europa, heriblandt denne skønne diffuser udformet som en lanterne. Den er lavet i metal og frostet glas og passer perfekt ind i både minimalistiske og romantiske hjem. Den er meget nem at bruge ved tryk på to forskellige knapper - en til at tænde og kontrollere styrken samt en knap til lyset. 

- for selvfølgelig er der lys i lanternen. Du kan vælge mellem 11 forskellige lyssætninger som tæller både en hvid farve i to styrker samt forskellige farver som du ovenikøbet kan sætte til at skifte hver femte sekund. Min favorit er helt klart det varme lys som ligner et stearinlys, og det blafrer også i vinden. Du kan også sagtens bruge diffuseren uden lys, hvis du for eksempel vil have den til at køre natten igennem inde i dit soveværelse. 

Diffuseren giver både et romantisk look til dit soveværelse og kan såmænd holde sig kørende hele natten. På højeste styrke holder diffuseren sig i gang mellem 5-6 timer. På lidt lavere blus kører den 8 timer. Du kan også vælge at lade diffuseren køre i et minut, hvorefter den holder pause i et minut - her kan diffuseren klare cirka 10 timer. 

Udover at sprede de gavnlige olier og dufte ud i rummet så er diffuseren også med til at fugte og rense luften, så du kan indånde en renere luft. 

I diffuseren kan du passende komme en af de to nylancerede olier i - Kunzea og White Angelica. I dag handler det mest om diffuseren, så derfor bliver det kun en ganske kort beskrivelse af olierne. Kunzea er i tæt familie med Tea Tree og har derfor de samme egenskaber som Tea Tree - altså rensende både på huden og i luften og lindrende for trætte muskler. Fordelen ved Kunzea er en meget mere behagelig duft end ved Tea Tree, og så er den også mildere og derfor velegnet til sart og følsom hud. Den har en opløftende, let og citrusagtig duft. White Angelica er ingen ny olie, men den har været udsolgt i næsten 4 år. Det er en beroligende olie, som giver en følelse af tryghed og beskyttelse. Den er rigtig god at bruge på sit energifelt for at skabe et skjold mod dårlige energier fra omverden. Den har en let blomstrende duft, men slet ikke så gennemtrængende som for eksempel Joy eller Sensation

Både diffuseren og olierne kan du se og dufte i min klinik, så kom forbi hvis du gerne vil vide mere.

You have no rights to post comments