Lbescrub

Det er aldrig til at vide, hvad der kommer på denne blog, men nogle faste elementer vil der trods alt blive plads til. Et af disse elementer vil være nemme opskrifter på måder at bruge olierne til at forkæle dig selv. Se efter DIY (Do It Yourself) i overskriften eller under tags for at finde andre opskrifter til din daglige velvære.

Denne gang vil jeg gerne dele en super nem opskrift på en læbescrub, der gør dine læber fløjlsbløde og kysseklare.

I en skål blander du:
1 tsk. rørsukker (stødt melis er umiddelbart for fint)
1 tsk. honning
1 tsk. olivenolie

Hertil tilsætter du 1 eller 2 dråber af din favoritolie fra Young Living. Det kunne for eksempel være lavendel, ylang ylang eller geranium. Alle blomsterolierne er fantastiske i denne scrub, mens du skal være varsom med citrusolierne, da de kan være en tand for kraftige for dine læber. Hvis du ønsker et lille pift, kan du også putte 1 dråbe pebermynte i denne scrub.

Den færdige scrub kommes i en lufttæt beholder og skal helst anvendes inden for 1-2 uger, så lav ikke for meget af gangen. Ved påføring gnider du blot en smule på dine læber i cirkulære bevægelser og enten tørrer eller skyller efter. Bagefter vil jeg anbefale at fugte dine læber med en af de lækre læbepomader fra Young Living - pomaden med lavendel er helt klart min favorit og bliver brugt hver aften, inden jeg går i seng!

Kommentarer  

#1 Tina Knapp 17-03-2016 21:42
:P Den skal helt sikkert prøves. Tak for opskriften.

You have no rights to post comments