ØjencremeJeg hører til den del af befolkningen, hvor en øjencreme er absolut nødvendig. Ellers ville jeg rende rundt med de vildeste rander og poser under øjnene. Gennem tiden har jeg prøvet mange forskellige mærker: Biotherm, Recipe for Men, Bodyshop og Ole Henriksen for at nævne et par stykker. Generelt har jeg været okay tilfreds med allesammen, omend Ole Henriksens øjengel nok gjorde sit arbejde bedst for mit vedkommende. 

Det var derfor med en vis spænding, at jeg besluttede mig for at prøve Young Livings Wolfberry Eye Cream, da jeg havde tømt mit seneste Ole Henriksen glas. Jeg kunne egentligt godt lide den lidt kølige gel, men omvendt savner jeg det ikke nu, når jeg påfører denne creme. Den er rigtig nem at fordele og bliver optaget praktisk talt med det samme. Så har den en rigtig skøn duft, som jeg faktisk kan have glæde af hele dagen. Det sker jo, at jeg lige skal tørre mine øjne eller klø lidt, og det frigiver på ny noget af duften. Denne øjencreme er mindst lige så god som Ole Henriksens øjengel - jeg vil mægtig gerne sige, at den endda er endnu bedre, men i så fald taler vi nok om petiteser. Der er dog en lille bonuseffekt ved denne creme. Jeg tror ikke, at det som sådan er meningen eller en dokumenteret effekt, men jeg kan konstatere at efter jeg begyndte at bruge denne creme, så er mine øjenvipper altså blevet længere og bukker også på en anden måde som havde jeg brugt et værktøj til det. Nu er lange øjenvipper ikke et kæmpe ønske for mig, men jeg ved at mange kvinder er vilde efter det. Så hvis du tænker, at jeg har set ekstra bambi-like ud på det seneste, kender du nu min hemmelighed.

Der er dog en grund mere, hvorfor denne øjencreme nu er min foretrukne. Jeg er så vild med tanken om, at alle Young Livings produkter ikke indeholder nogen former for skadelige kemikalier eller syntetiske substanser. Jeg behøver ikke en gang at nærlæse ingredienslisten, for jeg ved at produktet er så rent som muligt. Det skal jeg omvendt også vænne mig til nogle gange, for det er ikke alle produkter, der har lige så lang levetid som konkurrende produkter, jeg før har anvendt. Min mundskyl holder sig for eksempel kun en 4 måneder efter køb, hvilket er nogenlunde det samme for mine snackbars. Det er selvfølgelig klart, at når der ikke bliver tilsat en hulens masse giftstoffer, så kan det heller ikke holde sig lige så længe - men ved du hvad? Det er bare helt i orden med mig.

You have no rights to post comments