Hvis ikke du allerede har planer den 7. og 8. april 2018, så vil jeg stærkt anbefale dig at tage til København - nærmere betegnet CABINN Appartments i Ørestaden, hvor der bliver afholdt to dagsevents. 

Om lørdagen afholder dedikerede olieentusiaster (mig selv inklusive) et event fra 10-16 med alt ligefra en ansigstmassage, aroma yoga, workshops med blandt andet kropsskanning, makeup og kemikaliefri hverdag foruden en nylancering af produkter tiltænkt de små poder mellem 0-3 år. Der er stadig billetter til salg til blot 395 kr. for hele dagen inkl. frokost. Du kan se mere i invitationen nedenfor eller klikke HER for at komme til vores Facebook begivenhed.

Invitation

Om søndagen vil Young Livings chef for Norden, Pii Leskinen, sørge for personlig udvikling på flere forskellige planer. Det skal nok blive en inspirerende og lærerig dag fyldt med input til at gøre din hverdag lidt mere overkommelig. Dette event kan du tilmelde dig at trykke HER

Jeg håber at se dig til begge dage. Har du spørgsmål til det ene eller andet event, er du meget velkommen til at kontakte mig.

You have no rights to post comments