OwieDer er kommet to skønne olier på markedet i Europa, der er specielt henvendt til børn - de hedder Owie og Tummygize. Det specielle ved disse olier er, at de allerede er spædet op med en vegetabilsk olie, så de kan bruges direkte fra flasken til den sarte barnehud. Skulle jeg komme med en grov sammenligning, så er disse to olier en børneudgave af Deep Relief og Di-Gize.

Det er dog en grov sammenligning. Owie er ganske vist ment som en hjælp til børn, når de har slået sig, men er også god til at give en fin hud og mindske irritationer. Så langt så godt minder den lidt om Deep Relief, men olierne i Owie er samtidigt med til at hjælpe barnet med de mange følelser, når det har været udsat for noget traumatisk. Så olien kan lige så vel bruges til at berolige og give fred til dit barn. Voksne med ar på sjælen knyttet til traumatiske hændelser fra barndommen kan også have glæde af olien til at løsne op for blokeringer. 

TummyGize er skabt til at sikre børnene en sund fordøjelse og give ro til en rumlende mave. Rent følelsesmæssigt kan olien også hjælpe med at fordøje dagens mange indtryk - særligt hvis der hersker lidt kaos eller ændringer i den velkendte og trygge hverdag. 

I USA findes der yderligere tre børneolier, så vi kan håbe, at de også finder vej til Europa. De tre olier er ment som en hjælp til at falde i søvn, styrke koncentrationen og hjælpe ved snotnæser. 

De fleste af Young Livings olier kan sagtens blive brugt af børn, men det er en god idé at bruge dem med varsomhed og gerne spædet op med en vegetabilsk olie. 

You have no rights to post comments