StressAwayScrub

På billedet skriver de vanilje og lime scrub, og det er sådan set ikke helt forkert. Begge olier findes nemlig i den fantastiske olie kaldet Stress Away - helt klart en af mine favoritter. Men der er også både lavendel, cedertræ, copaiba og ocotea i denne blanding, så du har faktisk en blanding af nogle af de mest afslappende olier samlet på et sted - og så dufter den ganske henrivende!

Ærligt talt så bruger vi nok ordene "at være stresset" lidt forkert, for stress er bestemt ikke noget at spøge med. Men jeg er slet ikke i tvivl om, at vi alle har lidt for travlt i hverdagen, for vi skal jo liiige nå det hele og bestemt ikke gå glip af noget. Hvorfor ikke give dig selv et pusterum, skru op for velværen og få en sund hud såvel som et sundt sind oveni?

Derfor vil jeg gerne anbefale dig denne sukkerscrub, som ikke bare fjerner dine døde hudceller, men også får dig til at slappe af og kvitte alle bekymringer og irritationer. Den er ikke særlig hård for huden, så du kan sagtens bruge den på dine børn - de har efterhånden også en travl og krævende dag i børnehaven, skolen og til fritidssyslerne.

Du skal bruge 4 ingredienser til denne scrub:

225 gram sukker
60 ml. olivenolie - jeg har ikke prøvet, men mon ikke andre olier også kan bruges
2 spsk. flydende honning
40 dråber Stress Away

Det hele mikser du sammen i en skål eller en glasbeholder med patentlåg. Sørg for at der ikke kommer vand ned i blandingen og gem resterne i en forseglet beholder. Ellers er det bare at scrubbe løs og nyde den afslappende virkning.

You have no rights to post comments