Nitro

For trofaste læsere af denne blog kan det næppe komme som en overraskelse, at jeg ikke er særlig vild med energidrikke såsom Red Bull, Cult og Monster. Bevares, et skud energi kan de fleste af os trænge til, men behøver det at komme i så syntetisk form?

Derfor bruger jeg i stedet NingXia NITRO, når enten trætheden melder sig eller jeg skal udfolde mig fysisk. For mig er NITRO en fast følgesvend, når jeg hver tirsdag fester løs med en god omgang Bokwa - vel at mærke som instruktør så jeg kan ikke putte mig i baggrunden bare fordi jeg bliver lidt træt. NITRO fungerer ikke helt på samme måde som for eksempel Red Bull, som kan gøre dig lettere hyperaktiv her og nu for derefter at gøre dig sløv. NITRO giver kroppen et naturligt boost over en lidt længere periode, så det er ikke nødvendigvis en her og nu energi med spjættende lemmer til følge. Til gengæld er jeg i stand til at holde mig i gang længere tid end normalt, uden at det føles som om jeg har "dopet" mig. 

Netop derfor er der folk der bruger NITRO i almindelige dagligssituationer, hvor de trænger til et boost. Det kan være efter endt arbejde, inden der skal hentes børn, laves mad og hjælpes med lektier. Det kan også være efter et sent møde eller besøg hos familien, hvor du klokken 23 om aftenen skal til at køre en times tid - her giver NITRO dig lige nøjagtig det skud energi, du har behov for for ikke at falde i søvn. Nogle vælger at starte dagen med et lille shot som et alternativ til en kop kaffe. 

Indholdet i NITRO består blandt andet af en række juicer fra ni forskellige bær - blandt andet blåbær, kirsebær, solbær og hindbær. Derudover er der både B-vitaminer, ginseng og grøn the i produktet foruden otte olier, hvor især pebermynte, sort peber og muskatnød er med til at give et kick.

Så går du og føler dig lidt træt, vil jeg anbefale dig at kigge nærmere på NingXia NITRO.

You have no rights to post comments