PPPJeg har ved flere lejligheder snakket lidt om olier til især mænds hormonbalance - det er sjovt nok der, jeg har den største erfaring. Så indtil nu har jeg kun kort fortalt om nogle olier, som kvinder med fordel kan bruge. Det skal der nu rettes op på, så her kommer lidt guf til jer kvinder med ønsket om at få styr på de drilske hormorner. Der findes flere slags olier alt efter alder og udfordringer, men denne her skulle være helt igennem fantastisk til alle - den hedder Progessence Phyto Plus.

Progessence Phyto Plus indeholder et højkvalitetsekstrakt af mexicansk yam blandet med vitex olie fra kyskhedstræet og forskellige æteriske olier for at hjælpe kvinder med at genfinde den balance, som det fra naturens side er tiltænkt. Det er verdens første hudplejeserum af sin art skabt til at øge optaget af fugt og kræver ingen særlig påføring for at give en effekt. Flasken er gennemsigtig, så enhver kan se renheden af denne unikke serum indeholdende røgelsestræ, copaiba, cedertræ, bergamotte, pebermynte, kryddernellike, kokosolie, vitamin E og lægegodkendt progesteron.

Foruden de æteriske olier er det især progesteronen, der er med til at balancere kvindens cyklus og dermed give en følelse af generel velbefindende. Olien kan bruges allerede fra teenagealderen, men anbefales især til kvinder over 30 år hvor produktionen af hormoner begynder at falde. Der findes også andre olier til kvinders hormonbalance, men denne olie er samtidig en fantastisk ven for din hudpleje, idet olien er med til at rengøre, glatte ud, fugte og simpelthen få huden til at stråle.

Ligesom andre olieblandinger har dette miks også en virkning på dine følelser og kan især være en støtte efter overgreb eller traumer - både af mental, psykisk og fysisk karakter. Ellers er olien som sagt en uundværlig hjælp til hele kirtelsystemet og den hormonelle balance samt en støtte i den naturlige aldringsproces.

Olien bruges morgen og aften og bør ikke bruges derudover. Fordel 1-2 dråber per påføring enten i nakken eller i ansigtet. Om morgenen kan du eventuelt påføre 1-2 dråber fordelt på håndled og underarme.

Fordelen ved også at bruge olien om aftenen er chancen for en bedre søvn uden forstyrrelser. Om morgenen er olien med til at få hele din krop til at smile, da hormoner og temperament bliver harmoniseret.

Idet olien støtter og lindrer især kvinders hormonelle udfordringer, kan du muligvis slippe af med gener som hører den månedlige cyklus til såvel som andre kvindelige udfordringer i blandt andet underlivet.

Jeg må blankt indrømme, at jeg ikke selv har prøvet denne olie, men jeg har hørt meget godt fra kvinder her i Danmark, som slet ikke kan undvære den. Jeg ved selv, hvor meget gavn jeg har af min hormonolie, så du bliver næppe skuffet over Progessence Phyto Plus.

You have no rights to post comments