BitchHvem har ikke på et tidspunkt stået med over 100 udfordringer og været totalt urimelig overfor sine omgivelser? Du har helt sikkert bandet, skreget og været en helt igennem møgkælling på grund af irritationer, frustrationer, vrede, træthed eller besøg af Tante Rød og derfor haft en ganske frygtelig attitude. I dag skal jeg lære dig at lave en blanding til at sende din indre kælling på porten. 

Blandingen hjælper med at mindske irritationer og vrede for i stedet at inspirere til et mere positivt miljø. Blandingen har en fantastisk, blomsteragtig duft med et hint af krydderurter. Du kan både lave en ren olieblanding og bruge den som en parfume, men du kan også spæde den op med vand for at lave en duftspray i stedet, som du hurtigt kan bruge på dig selv, kolleger eller familie, i bilen, på dit sengetøj eller hvor du har behov for et mere roligt og positivt miljø. Kom gerne et par dråber eller et pift i dine håndflader og tag nogle dybe indåndinger i mindst et minut - gentag gerne hvis du føler dig ekstra bitchy. 

I blandingen finder du to af de gode olier, når du føler dig PMS-ramt og samtidigt er i et virvar af følelser - det er geranium og broget salvie. Dertil skal du tilsætte olier som har en beroligende effekt på både krop og sind - det er lavendel, bergamotte og frankincense

Jeg vil nok starte med at lave en ren olieblanding, for så kan du altid bruge denne blanding som en parfume eller i din diffuser. Samme blanding bruger du også i din duftspray, hvor du bare har tilsat noget vand i din sprayflaske. 

Til at fylde en flaske med 5 ml. skal du bruge følgende antal dråber:

25 dråber geranium
20 dråber broget salvie (Clary Sage)
15 dråber lavendel
15 dråber bergamotte
10 dråber frankincense

Du kan sagtens prøve at eksperimentere med blandingsforholdet, hvis du hellere vil have mere lavendel i - det er jo meget forskelligt, hvad vi kan lide. Vil du starte stille ud, behøver du jo heller ikke lave 5 ml. med det samme. Uanset hvad du kaster dig ud i, er der nu ingen undskyldning for at være en kælling. Bare det at have en flaske med sådan en blanding og på en måde lave lidt sjov med sine omgivelser, at nu trænger enten du eller jeg til et par pift, så tager det toppen af spændingen.

You have no rights to post comments