wp 20161115 15 53 25 proI forlængelse af mit seneste indlæg vedrørende mine vinter favoritter, kommer her et lille tip mod hoste. I løbet af en almindelig dag på arbejdet, hører jeg den ene kollega efter den anden, som hoster og sprutter, men det er jo heller ikke hverken efterår eller vinter uden et par hosteanfald?

Mit bedste tip er at smøre et par dråber pebermynte på dit bryst og lade det sidde i et minut. Derefter kommer du et par dråber citron og R.C. ovenpå for at give en omgående lindring. Hvis du smører olierne på et mindre barn eller én med følsom hud, så sørg for at bruge lidt vegetabilsk olie sammen med de æteriske olier for at spæde blandingen lidt op. Nu du har lidt olierester i hænderne, kan du slutte af med at danne en skål med dine hænder og så snuse godt og grundigt til alle tre olier. 

Har du udover en hoste også lidt klumper eller tudser i halsen, så kan du fordel komme tre dråber pebermynte, tre dråber Thieves og tre dråber Purification i din diffuser og lade rummet fylde med "dampen" fra disse olier. Denne blanding er især god lige før sengetid, så du får løsnet op og ikke skal ligge og døje med host og vejrtrækning, mens du sover.

Nu er der ingen undskyldning for ikke at være vinterklar!

Kommentarer  

#2 Jimmi Linde Kjeldsen 17-11-2016 08:59
Ja, Thieves sprayen er også rigtig godt til udfordringer med halsen. Det skyldes det høje indhold af kryddernellike i Thieves. Denne plante har et højt, naturligt indhold af eugenol, som tandlægerne faktisk bruger til at bedøve munden med. Derfor har det en dejlig effekt ved ondt i halsen eller i dine tænder eller gummer.
#1 Jesper Linde Kjeldse 17-11-2016 08:37
Et trick jeg har brugt et par dage med lidt ondt i halsen er Thieves sprayen.
Det er ikke som at gå på en blomstereng at sprøjte den i munden, meeeen det giver øjeblikkeligt ro i halsen - så kan jeg godt leve med at skære ansigt i et par sekunder for den lettelse :-)

You have no rights to post comments