PletfjernerVi kender vist alle til udfordringen med trælse pletter på vores tøj, hvad enten de stemmer fra kakaomælk, hindbær, græs eller noget helt fjerde. Selvom tøjet bliver skrubbet, vasket og måske endda påført en kraftig kemibombe, så gider pletten ikke altid at gå væk. Måske du skulle prøve at følge et af disse råd, og det skulle også virke på gamle pletter.

Du skal bruge en flaske med roll-on - typisk vil det være 10 eller 15 ml. flasker, du skal gå efter. Fyld halvdelen af flasken med vand (gerne demineraliseret) og den anden halvdel med Thieves Household Cleaner, som er Young Livings rengøringsmiddel. Mere skal der ikke til, før du har din lille pletfjerner. Du kan sagtens have pletfjerneren med i din taske og så straks påføre lidt af blandingen på den nyligt opstået plet, som gerne skulle forsvinde når tøjet igen er tørt. Du kan også vælge at have din pletfjerner til at stå ved vaskemaskinen og så give pletterne en lille tur, inden tøjet kommer i maskinen. 

Et andet trick er at komme citronolie på dine pletter for derefter straks at sætte din vask over. Du kan sagtens vaske dit plettede tøj med citronolie sammen med dit almindelige vasketøj. Ved kun at bruge citronolie skal du ikke lade det sidde og trække, da det vil kunne efterlade en gullig farve til dit tøj.

Det var hermed to tricks til at komme alle de irriterende pletter til livs - jeg håber du får reddet et par stykker tøj fra en ellers alt for tidligt pension.

You have no rights to post comments