Zombie

Halloween er snart på vej, uanset om man har planer om at deltage i denne højtid eller ej. Selv er det ikke en højtid, jeg går op i - det bliver nok en smule for amerikansk for mig. Det sagt så er jeg vild med Young Livings forslag til at beskytte os mod en kommende invasion af zombier, selvom jeg ikke tror på zombier eller dyrker uhygge og gyseri. Så her kommer den ultimative guide, hvis katastrofen alligevel skulle opstå - eller måske kan du også nikke genkendende til det, hvis du har en teenagesøn...

1. Udbrud og opstand
Du har fundet ud af, at et eller andet er på færde. Der er en nærmest uhyggelig stilhed, og du vil nok have bedst af at forblive klar i hovedet i den kommende tid ved at bruge Brain Power. Du tænder for dit fjernsyn for at få syn for sagen, men studieværterne på TV2 News er blevet udskiftet af en gruppe af planløst, vandrende mennesker som ser en smule mærkelige ud. Endelig giver de mange timers brug med at se gyserfilm pote. Du rækker straks ud efter din Stress Away og tager en dyb indånding. Du er udmærket klar over, at du bliver nødt til at forblive rolig, hvis du vil overleve hvad der er på vej. Før du pakker din zombie-overlevelsesrygsæk, fylder du en kapsel med Thieves+. Du er ikke helt sikker på, hvad denne oliebombe kan gøre mod zombierne, men dit immunsystem skal i hvert fald have et kæmpe boost i alle nødstilfælde. Selvom vi alle er klar over, at zombier har en sløv gang, så vil antallet sørge for, at du konstant er på farten og må løbe flere kilometer for at komme i sikkerhed. Heldigvis har du pakket en Deep Relief ned, så du kan få lindring til dine ømme benmuskler. 

2. De er her
Uanset om dit første møde med en zombie er ved nærkontakt eller lyden af dem i området, så skal du beslutte dig for enten at flygte eller kæmpe. Du har en skræmmende rejse foran dig, så start den rigtigt ud med at inhalere lidt af Exodus II. Møder du en kæmpe flok zombier får du brug for alt dit mod, så styrk din indre helt med Valor. For at holde gejsten oppe bruger du Light the Fire - et vovet og effektivt valg ligesom det er at bekæmpe zombier med ild.

3. Overlevelse
Heldigvis er du ikke alene - det er lykkes dig at finde sammen med andre overlevende. Det er dog en uregerlig gruppe, men sammen står I trods alt bedre til at kæmpe mod zombierne. Før det bliver nødvendigt med plyndringstogter, tager du en Ningxia Nitro for at give både krop og sind et energiboost, så du er klar og parat til denne forræderiske mission. Lige nu befinder du dig på et sikkert sted væk fra de værste kampe, så du bruger lidt Purification for at fjerne stanken af rådden zombiekød. I den stille stund på denne jord - hvor længe du så måtte have tilbage - vælger du at lade din spirituelle side komme frem og arbejde med bevidst mindfulness for at finde fred. Sacred Mountain er her helt perfekt til at skabe den rette stemning og miljø til at forbinde dig med din underbevidsthed, jorden og universet. 

4. Ahh, så gik den ikke længere
Du gjorde virkelig alt, hvad du kunne, men din skæbne viste sig at være hos de udøde. Heldigvis findes der også olier til at hjælpe dig med denne proces. Når du står overfor nye oplevelser i livet, er Transformation en perfekt hjælper ved at fjerne negative overbevisninger og skifte dem ud med opløftende tanker. Hey, måske er det slet ikke så slemt at være en zombie. Faktisk er du en skidegod zombie, og Acceptance har hjulpet dig med at finde dig til rette i denne nye tilstand samtidig med at du anerkender dit eget selvværd og ser den bedste version af dig selv, menneske eller ej.

Ansvarsfraskrivelse: Alle de ovenstående råd er ikke godkendt af hverken fødevare- eller medicinalindustrien. Produkterne er ikke ment som et middel til at diagnosticere, helbrede eller forebygge sygdomme. Ligeledes er produkterne ikke blevet testet mod zombier, spøgelser, nisser, trolde og varulve. Måske kan enhjørninger lide pebermynte, men hvem kan ikke det?

You have no rights to post comments