Jeg har fortalt rigtig meget om olierne, hvad du kan bruge dem til, hvad jeg bruger dem til og hvilke andre spændende produkter som Young Living laver.

Udover alle produkterne skaber Young Living også en masse oplevelser. De rejser løbende rundt i Europa for at holde forskellige typer kurser. Det ville være løgn at påstå, at de befinder sig meget i Danmark. Vi er stadig et lille marked på vej frem, men fra tid til anden dukker der et par arrangementer op. Vi har også før haft besøg af Artemis fra Australien, der i løbet af en uge delte ud af sin store erfaring både i Aarhus og Københavnsområdet.

Flere gange om året arrangerer Young Living specielle ture til deres farme rundt om i verden. I Europa har de en farm i Provence i Frankrig samt i Kroatien. Netop farmen i Kroatien har lige lagt grund til en 5 dages udflugt, hvor alle havde mulighed for at være med. Til juli kommer turen så til farmen i Provence, hvor de over fire omgange inviterer folk til at hjælpe med høsten, få ny viden om olierne og hele processen bag samt diverse udflugter i nærområdet. Priserne er altid meget rimelige og indeholder som regel både kost og logi, så det kun er transporten, man selv skal sørge for. Hvis du ønsker en længere tur, kan du også sagtens besøge farmene i Oman, Ecuador, USA, Taiwan og Canada. Alle farme har åbent året rundt, hvor du kan komme forbi og hilse på. Det er dog kun et par gange om året, hvor der bliver holdt særlige arrangementer.

Så er der også de store konferencer hvert år. Den helt store konference holder til i USA, hvor folk fra hele verden kommer til. Det har jeg stadig til gode, men til gengæld er jeg altid med på Europa konferencen. Sidste år var vi i Berlin, hvor billederne til dette opslag er fra. I år går turen til London i september, og det er bestemt ikke for sent at komme med. Vi er allerede 10 danskere, der har booket billet. I løbet af weekenden vil der være forskellige gæstetalere, mulighed for køb af nye varer, masser af hygge med andre olieentusiaster, besøg hos det europæiske hovedkontor og lige præcis alt det andet, som du ønsker dig af turen.

Vi må endelig ikke glemme de arrangementer, som vi selv skaber her i Danmark. Den første mandag i hver måned bliver der flere steder i Danmark afholdt olieaftener, hvor du kan blive klogere på olierne og dele din erfaring med andre. Vi har også haft flere endags og weekendkurser med spændende indhold og masser af hygge. Jeg var selv med til at arrangere et olieevent på Hotel Vejlefjord tilbage i januar med fuld læring om dagen og max forkælelse om aftenen.

Jeg kan i hvert fald kun sige, at olierne har givet mig en masse oplevelser og bestemt også nye venner, som jeg slet ikke ville have været foruden.

Berlin

You have no rights to post comments