Desværre var det sådan, at Young Livings grundlægger og verdens førende specialist inden for æteriske olier, Gary D. Young, døde i søndags. Det er et kæmpe tab for olieverden og sågar selveste moder jord. Jeg havde den fornøjelse at møde Gary i Berlin tilbage i 2015, og det var virkelig et fantastisk bekendtskab. Jeg er lidt skeptisk af sind og falder ikke på halen over hvad som helst, men han var simpelthen så inderlig, dedikeret og hjælpsom. Ikke at jeg har mødt mange grundlæggere og direktører i multinationale selskaber, men han var tilgængelig for alle og så alle. Så fra det møde var jeg om muligt endnu mere overbevidst om alt det rigtige ved Young Living. 

Derfor er det naturligvis også en skam, at vi nu måtte tage afsked med Gary efter flere års sygdom. En sygdom som han ironisk nok pådrog sig under en af sine mange rejser rundt omkring på jorden for at finde nye planter og muligheder. Et simpelt insektstik som desværre ikke blev opdaget i tide gjorde at Gary efter flere års kamp frem og tilbage måtte tage herfra. Han efterlader sig sin kone Mary, som i et par år nu har været direktør for Young Living. Sammen har de to drenge, som dog er for unge endnu til at spille en væsentlig rolle i Young Living. Jared Turner blev tidligere i år indsat som præsident for Young Living og vil sammen med Mary og en masse andre ledere styre Young Living fremad. Derudover er der alle os - os der hver dag bliver beriget ved at bruge og dele produkterne fra Young Living. Vi spiller bestemt også en stor rolle i at føre Garys ånd videre. 

I den anledning vil jeg invitere dig med til en global begivenhed som finder sted på fredag den 18. maj 2018. Det er dagen for Garys begravelse, og hvor alle inviteres til at hylde Gary ved at plante et hvilket som helst frø, hvorend du befinder dig. Jeg synes, det er en smuk måde at hylde både Gary og naturen på. 

Tak til Gary for alt hvad han har udrettet. Tak for alt den hjælp som han har været med til at give mig.

plante

You have no rights to post comments