VægttabDette indlæg har intet at gøre med en slankekur. Det er heller ikke en måde at tabe kilo på i hobetal, uden at du selv gør en indsats. Desværre findes der ingen mirakeltur til at smide en masse vægt, mens du spiser slik i sofaen. 

Så dette indlæg er ment som en støtte i din hverdag til nemmere at kunne nå dine vægttabsmål. Olierne vil få dig til at føle dig godt tilpas, give dig mere energi, sove bedre, forbedre din fordøjelse og kan være med til at stimulere de dele af kroppen, der er med til at forbrænde fedt. Der er tre måder at bruge olierne på: enten kan du inhalere olierne direkte fra flasken eller via en diffuser (avanceret aromalampe), du kan smøre olierne på din mave, håndled eller under fødderne eller vælge at putte dråberne i dit drikkevand. Igen skal jeg gøre opmærksom på, at olierne i Europa ikke er godkendt som fødevarer ligesom de er i USA. Hvad du vælger at gøre derhjemme, står dig heldigvis frit for. Du kan også vælge at slikke dråberne af din håndryg, hvilket er fuldt ud lovligt, da du i så fald kun får olierne ind i munden og derfor ikke sluger olien - her er der jo blot tale om en mundfrisker...

Uanset fremgangsmåde er de følgende fem olier værd at overveje, hvis du overvejer at få lidt hjælp til det vægttabsprogram, som du allerede har gang i. Som sagt kan olierne ikke erstatte hverken sund kost og motion, men blot være en god støtte til at opnå dine ønskede resultater.

Første olie er citron, som kan være med til at mindske vægtforøgelse, idet det naturlige stof limonene besidder fedtopløslige egenskaber. Derudover er citronolien med til at forøge dit energiniveau og forbedre dit humør. 

Anden olie er grapefrugt, som også indeholder limonene. Olien stimulerer dit stofskifte, renser dine nyrer og karsystemet og kan muligvis mindske fedtholdige celler og derafkommende cellulite. 

Tredje olie er fenikkel, som hjælper på din fordøjelse. En bedre fordøjelse giver ro i kroppen og sikrer en mere afslappende søvn. Fennikel kan også mindske din appetit.

Fjerde olie er kanel, som er en mester i at nedbryde sukkerniveauet i kroppen og omdanne det til energi. Ligesom med fennikel er den også god til at mindske appetiten, hjælper på fordøjelsen og sætter såmænd også forbrændingen i vejret. 

Femte olie er pebermynte, som er appetitnedsættende og tager den værste trang til søde sager. Olien stimulerer den del af hjernen, som får os til at føle os mætte, tilpasse og afslappede. 

Så frem med olierne og lad dem være en fast bestanddel i din hverdag på lige fod med for eksempel proteinpulver, crossfit og de mange, gode grøntsager. Alle olier er nemme at inkorporere i din hverdag uanset hvad du gør for at leve sundt. Til slut skal det nævnes, at Ningxia Red bestemt også er værd at overveje i en sund hverdag og som en støtte til dit vægttab.

You have no rights to post comments