Det er sket flere gange, at jeg har fortalt om Ningxia Red her på bloggen, og det er slet ikke så underligt endda. Det er nemlig et helt igennem vidunderligt kosttilskud fyldt med antioxidanter, proteiner, vitaminer og mineraler. Det består primært af gojibær fra Ningxia provinsen i Kina, og hvor gojibær i sig selv er kendt som en af de mest komplette fødevarer i verden, så er gojibær fra Ningxia provinsen kendt som de bedste gojibær i verden. 

Så det er en rigtig sundhedsbombe, vi har med at gøre. Udover gojibærpuré fra hele bærret finder vi også juicer fra andre superfrugter såsom aronia, granatæble, blåbær, blomme og kirsebær. Dertil er der tilsæt fire forskellige citrusolier: citron, appelsin, mandarin og yuzu (asiatisk citrusfrugt også nogle gange kaldt japansk citron). Med disse ingredienser siger det næsten sig selv, at Ningxia Red smager rigtig godt, så glem alt om småkvalme smagsnoter du kender fra mange andre kosttilskud. 

Ningxia Red kan købes både på flaske og i små portionsposer alt efter temperament. Den anbefalede dagsdosis er på 60 ml, hvilket der netop er i de små poser. Disse poser er ligeledes nemme at have med på farten og fylder ikke op i køleskabet, men prismæssigt er de også en smule dyrere end flaskerne. I dette tilælde giver du lidt ekstra for komfort og nemhed, men det kender du jo også fra en masse andre produkter. I sidste ende får du samme produkt fra både flasker og poser, så uanset dit valg går du ikke glip af det, som det hele handler om: din sundhed.

Historierne er mange omkring effekten af Ningxia Red lige fra et bedre syn til styrkelse af immunsystemet, hjælp til vægttab og øget energi. Det er blandt andet på grund af det høje indhold af zeaxanthin i gojibærerne, at flere oplever et bedre syn efter indtag af Ningxia Red. Superfrugterne indeholder så mange antioxidanter, at de kan hjælpe dit immunsystem med at forblive stærk og være i stand til at stå imod livets udfordringer. Gojibær er desuden en af de mest fiberholdige fødevarer overhovedet, hvilket er med til at holde os mæt og tilfredstillet. Som sagt er historierne mange, og jeg har hørt rigtig mange gode historier fra brugere af dette kosttilskud. 

Jeg bruger det naturligvis også selv hver morgen, selvom jeg gerne praler med at have et jernhelbred i forvejen. Grundet mit gode helbred synes forskellen naturligvis mindre for mig end folk med reelle udfordringer, men derfor føler jeg stadig en god effekt af Ningxia Red. Jeg er en klovn til at komme i seng om aftenen, og det er ikke sådan at Ningxia Red er min Red Bull om morgenen, men den er med til at gøre det tåleligt at komme op, komme i gang og komme afsted. Så på trods af søvnunderskud får jeg noget ud af dagen, føler mig effektiv og bare ovenpå. Jeg ved udmærket godt, at jeg skal vælge mine ord med omhu, når jeg taler om disse produkter fra Young Living, for de er jo ikke godkendt som lægemidler - det er naturlige tilskud til at styrke, opretholde, lindre og skabe velvære for krop og sind. Så jeg balancerer lige på grænsen, når jeg lettet og stolt kan fortælle, at jeg i år ikke har haft et eneste anfald eller gene efter min høfeber, som ellers har krævet piller førhen. Det er fantastisk at kunne møde verden med overskud og ligeledes fantastisk at åbne en ny pose hver morgen - det er virkelig et af dagens højdepunkter og føles næsten ligesom at få lidt slik.

Tidligere har jeg prøvet Ningxia Red af i perioder på en måned eller to. Jeg kan ikke benægte, at dette kosttilskud koster en vis sum penge, så det kan for de fleste kræve en vis prioritering at benytte det i hverdagen. Derfor har jeg også brugt det lidt i perioder til at starte med, inden jeg overgav mig og nu bare må have det hver dag. Pointen med denne historie er, at hvor jeg nogle gange måske ikke har følt den store forskel som sådan, når jeg er startet op med Ningxia Red, så skal jeg love for, at jeg kunne mærke det, når jeg ikke længere fik mit daglige tilskud. Så begyndte jeg hurtigt at hænge med skuffen, føle mig udkørt og derefter gå på rov efter sukkerfix i gemmerne. Sådan er det nogle gange med nye vaner - de kommer snigende lige så stille, så vi bemærker det ikke rigtigt. Når vi så dumper tilbage i det gamle mønster, så var det måske ikke helt uden effekt dette mystiske nye.

Så måske du skulle tjekke Ningxia Red ud, hvis du mangler et eller andet noget i din hverdag? Hvis det hele er lidt gråt og trist, hvis du ikke helt kan forklare det, men bare ikke føler dig på toppen. Hvis du ligefrem står overfor daglige udfordringer med kroppen, så er det blot endnu en grund til at hoppe på Ningxia-vognen og mærke effekten på egen krop. Hjemme hos os er vi begge på denne vogn og køber gerne en god portion kasser af gangen, så vores røde guld er næsten mere værd end de gængse værdigenstande i hjemmet.

NingxiaRed

Kommentarer  

#1 Tina Nørgård 12-08-2020 11:01
Hejsa

Hvor køber du Ninxgia red henne?
Mvh
Tina Nørgård

You have no rights to post comments