Blue TansyLemon MyrtleDer er netop blevet lanceret to nye olier i Europa og dermed også i Danmark - det drejer sig om citronmyrte (Lemon Myrtle) og blåmarokkansk kamille (Blue Tansy).

Citronmyrte har en meget skarp citronduft, der er meget stærkere end citroner. Denne duft er derfor meget opløftende på sindet og giver en klarhed på dine mange tanker. Samtidigt er citronmyrte fantastisk til at give en frisk duft til huset eller hvor det måtte kræves, såvel som at yde god modstand mod skidtet på dine bordplader, toiletbræt og andre snavsede overflader. På et mere fysisk plan yder olien hjælp til dit immunsystem, så din krop kan stå imod de værste udfordringer. På det psykiske plan renser olien din sjæl og fjerner følelsen af at være faret vild, svag eller misbrugt. Hvis du er spirituel, vil olien kunne hjælpe dig videre med dine spirituelle evner, hvis du hænger fast og tvivler på dig selv. Selvom citronmyrte ikke er en citrusfrugt eller har en direkte forbindelse med citroner, så kan du i mange henseende bruge citronmyrte som erstatning for citron - og ofte med et mere kraftfuld resultat. Denne olie har lige lidt mere punch i både duft og smag, så derfor skal du også starte stille ud i forhold til hvordan du ville bruge citronolien. 

Blåmarokkansk kamille skal jeg starte med at sige har intet med marokkansk kamille at gøre trods et meget ensartet navn. Blåmarokkansk kamille er netop blevet lanceret i hele verden som en single olie, men du kender sikkert allerede olien som en af hovedingredienserne i Valor, Peace & Calming og JuvaFlex. Du ved måske også, at disse tre olier alle er blå, når de kommer ud af flasken. Det skyldes det naturlige stof chamazulene som kun findes i fire forskellige planter og derfor er et meget udsøgt og populært stof. Udover blåmarokkansk kamille finder du også chamazulene i vellugtende kamille (German Chamomile), karryplante (Helichrysum) og røllike (Yarrow). På grund af dette sjældne stof finder du også kun blåmarokkansk kamille og de andre tre planter i hudplejeprodukter i den dyre skala. Olien er nemlig rigtig god som hudpleje både for at berolige og fugte huden, så kom en dråbe eller to i din ansigtscreme. Det er altid en god idé at spæde denne olie op med enten en bæreolie eller en creme, da den blå farve faktisk godt kan farve både hud og lyst tøj - ikke noget vildt og voldsomt, men farven kan sætte sig en smule. Olien har en sød og behagelig duft som beroliger og giver jordforbindelse, hvorfor den er god i stressede situationer til at få krop og sind til at slappe af. Fysisk er olien med til at styrke kroppens naturlige forsvar mod irritationer, så brug for eksempel olien efter træning på dine ømme muskler - måske sammen med Cool Azul Sports Gel for øget virkning. Alle olier har sin egen frekvens, og blåmarokkansk kamille har en meget høj resonans. Disse svingninger påvirker vores krop, og denne olies svingninger hjælper med at fjerne følelsen af vrede og behov for kontrol. I stedet sørger olien for et naturligt flow i dit liv, idet nervøse trækninger og følelsen af midlertidig stress bliver løsnet. Er du helt oppe at køre til det punkt lige før du mister kontrollen, så nyd den beroligende effekt og hjælp til at smide afhængighed og dårlige vaner som nedbryder både din krop, sind og sjæl. 

Det er altid spændende, når der bliver lanceret nye olier. Med disse to har vi bestemt fået styrket vores muligheder for en sundere hverdag, og jeg har allerede forelsket mig i citronmyrtes fantastiske aroma. Blåmarokkansk kamille glæder jeg mig til at stifte nærmere bekendtskab med udover de fantastiske ting den allerede gør ved mig via Valor og Peace & Calming. 

You have no rights to post comments