Seedlings

Der er netop blevet lanceret en helt ny babyserie kaldet Seedlings, som henvender sig til de små poder lige fra fødslen og op til 2 år. Det betyder ikke, at større børn og voksne ikke kan bruge produkterne, men de er udviklet med de helt små i tankerne. 

Du finder ingen absolut måde at være den perfekte forælder på, men der findes millioner af måder at være en god én. Som forælder kommer vi ud for alle mulige situationer, og tynd is kan pludselig blive den overflade vi befinder os mest på. Så hjælp dig selv og din baby med at kontrollere det, du trods alt kan kontrollere – nemlig at det du putter på dit barn er det reneste og mest ægte. Hele Seedlings serien har selvfølgelig Young Livings Seed to Seal garanti, så med disse produkter har du trods alt en bekymring mindre som forælder.

Seedlings serien er blevet skabt med et barns følsomme hud in mente, og ligesom Young Livings andre produkter er de fremstillet af naturlige og plantebasserede ingredienser. Det gør, at de er hyperallergene, hvilket vil sige at risikoen for en allergisk reaktion er yderst minimal. I og med at produkterne er så naturlige, er der naturligvis ikke anvendt sulfater, parabener, phtalater, petrokemikalier eller kunstige konserveringsmidler, dufte eller farver i produkterne. I stedet finder du en helt ny duft i form af Calm - en olieblanding som ikke kan købes selvstændigt, men kun findes i disse produkter. Calm består af lavendel, bergamotte, koriander, geranium og ylang ylang og har en meget beroligende og mild, behagelig duft. Alle olier er gode til hudpleje og særligt til følsom hud. Mængden af olie i slutproduktet er selvfølgelig nøje udregnet ud fra hvad babyer kan klare.

I serien finder du lige nu fem forskellige produkter: babyvask og shampoo, babylotion, babyolie, blecreme og renseservietter:

Babyvask og shampoo er fremstillet af de reneste varer og er derfor ikke irriterende for hverken hud eller øjne. Den er skabt til at tage sig godt af babyers følsomme hud, men derfor kan voksne også sagtens bruge den. Den efterlader både hud og hår rent, blødt og glat – selv hårknuder redes lige så fint ud. Den er hyperallergen, vegansk og fremstillet af 100% naturlige og plantebaseret ingredienser. Udover Calm olien er der også anvendt morgenfrue og øjentrøst i denne sæbe.

Babycremen er ikke-fedtende og bliver hurtigt absorberet af din hud. Den sørger for at tilføre fugt til huden, så den ikke bliver tør, men i stedet efterlader huden blød og glat – lige som en babyhud bør føles. Udover Calm olien finder du også mango, kokos og murumurusmør i denne creme. Murumuru stammer fra Amazonen og er meget fugtgivende og absorberes let af huden. Morgenfrue og æbleekstrakt har også fundet sin vej i denne veganske creme lavet udelukkende af naturlige og plantebasserede ingredienser. Så lad ikke de varme bade, den tørre luft eller andre faktorer stjæle den fantastiske babyhud fra hverken din lille pode eller dig selv.

Foretrækker du en babyolie fremfor en creme til at tilføre fugt til din babys hud, så kan du bruge denne ikke-fedtende olie i stedet. Den absorberes hurtigt af huden og efterlader en mild og beroligende duft fra Calm olien og er specielt god lige efter badet, hvor huden stadig er lettere fugtig. Udover Calm oilen er der også anvendt abrikoskerne, figenkaktus og tidselolie, ligesom der er tilsat vitamin E. Til babyer anbefales det ikke at tilsætte ekstra olie, men hvis du bruger den på større børn eller dig selv, kan du sagtens komme en dråbe eller to mere pr. påføring.

Det er en velkendt udfordring, at bleer kan give røde numser. Derfor har Young Living lavet denne blecreme til både at forebygge og hjælpe med bleeksem. Den milde creme lægger en beskyttende hinde omkring dit barns hud og fungerer som en fysisk barriere mod en våd og tilsølet ble. Er skaden sket, hjælper den også med at komme eksemen til livs og lindrer straks eventuelle gener. Den kan bruges forebyggende fx ved aftentid eller ved andre lejligheder, hvor udsigten til at gå med en våd ble er forlænget. Ellers bruges den ved første tegn på rødme. Cremen indeholder zinkoxid uden nanopartikler, mango og murumurusmør, lavendel, kamille og helichrysum olie samt bivoks. Derfor er dette produkt ikke vegansk ligesom de andre produkter. Nu hedder den godt nok en blecreme, men den kan faktisk bruges til andre situationer, hvor du er i fare for at få gnavesår grundet for meget fugt i en længere periode - særligt cykelryttere kan bruge den med fordel, når de sidder i sadlen i flere timer. 

Renseservietterne er ultrabløde og komfortable til følsom hud – og det gælder både ansigt, hænder, numser og hvad der ellers måtte trænge til en tur. Brug dem for eksempel også til at fjerne din makeup. Servietterne efterlader din hud ren og beroliget uden at tørre huden ud. De er bløde, men tykke så de kan klare alle udfordringer. Servietterne indeholder ikke alkohol, klorin, mineralolie eller andre kemiske eller syntetiske stoffer. I stedet finder du Calm olien, aloe vera, morgenfrue, æbleekstrakt og bærekstrakt fra sæbetræet som indeholder saponiner, som hjælper med den grundige rengøring af din hud.

Så hvad enten du vil bruge produkterne til din baby eller dig selv, så har du her en lækker, alsidig serie til dig som ikke ønsker kemi i dine produkter, men stadig er ude efter en virkningsfuld effekt. 

You have no rights to post comments