GroundingHvor tit tager du dig selv i at føle dig fortravlet, flyvsk og måske endda lidt irritabel? Det er jo blevet så moderne i dagens Danmark at fare rundt til samtlige de muligheder som byder sig til. Vi skulle jo nødigt gå glip af noget, selvom det har konsekvenser for vores liv, humør, helbred og samspil med andre mennesker. Gør dig selv en tjeneste og sørg for at have afslappende perioder i din hverdag eller i hvert fald i løbet af ugen, så du ikke fuldstændig brænder ud og hverken er til gavn for dig selv eller andre. Lettere sagt end gjort? Jo, det kan der være noget om. Heldigvis (fanfare og trommesolo) findes der en kæk lille fætter, som gerne hjælper dig med at genvinde både jordforbindelsen og dit overskud. 

Det er først for nyligt, at jeg havde fornøjelsen af at stifte bekendtskab med olien kaldet Grounding. Ganske vist har jeg set navnet før, men af en eller anden årsag bed den ikke på mig. For en måneds tid siden fik jeg et nyhedsbrev med en beskrivelse af denne olie, og dette brev kom som sendt fra himlen. Jeg labbede alle ord i mig og kunne bare mærke, at det lige netop var denne olie, jeg stod og havde brug for netop nu. Jeg har bestemt heller ikke fortrudt mit køb, og jeg glæder mig hver dag til at fordele olien i tindingerne og i nakken - nogle gange får mine håndled også en dråbe olie. Grounding er en meget beroligende blanding for vores sind og hjælper med at stabilisere, balancere og berolige vores tanker, når det hele har taget overhånd. Så det er en god olie til de personer som tager nogle dårlige valg i løbet af dagen både på arbejdet, i deres forhold og derhjemme simpelthen fordi vedkommende er i en form for benægtelse af den virkelighed, som de står i lige nu. Tit sker denne benægtelse uden at vi er fuldt bevidste om det, men derefter er det nemt at blive fanget i denne fase, hvor vi ikke aner hvordan vi skal agere, vi føler os fanget og kan slet ikke komme fremad igen. Så hvis du enten lever i din helt egen verden, opfører dig som om du er faldet ned fra månen eller simpelthen ikke kan fokusere på noget som helst, så skulle du måske give denne olie en chance - gerne sammen med Clarity, som er med til at give dig overblikket tilbage og evnen til at træffe sunde beslutninger. 

I denne olieblanding findes der syv forskellige olier, som enten er fantastiske til at styrke vores jordforbindelse eller balancere vores følelser. Det er ylang ylang, sortgran, cedertræ, enebær, ædelgran, skovfyr og kvan. Sammen giver disse olier en balancerende og stabiliserende aroma for dine følelser og hjælper dig med at slippe følelser af vrede, misbrug, forvirring, håbløshed, skuffelser, frygt, afvisning, chok og overvældethed. Det samme gælder hvis du keder dig eller føler dig fortabt, hvis du står overfor noget i livet som du ganske simpelt ikke kan overskue eller ved, hvordan du skal gribe an. Så denne olie hiver dig tilbage til virkeligheden og hjælper dig med at komme videre. 

Jeg har hørt om nogle forældre, som bruger olien på sig selv lige før de skal hente ungerne og derefter kæmpe sig igennem ulvetimen. Et par dråber giver lige det ekstra overskud, som der skal til for at komme igennem udfordrende perioder uden at miste fokus, smilet og evnen til at være noget godt for både dig selv og andre. Selv bruger jeg olien, når jeg er forvirret og fortravlet og har svært ved at træffe de rigtige beslutninger - ja, når jeg føler mig lidt fortabt. Sikke en dejlig hjælp at få, for vi kan vist alle blive enige om, at der er meget stor forskel på os som mennesker alt efter om vi har overskuddet eller ej?

You have no rights to post comments