JimmiJeg hedder Jimmi Linde Kjeldsen og er bosat i Mejrup Kirkeby lige uden for Holstebro.

Af uddannelse har jeg en bachelorgrad i international erhvervssprog og kommunikation, og min daglige gang har jeg hos Jysk Fynske Medier som produktionsplanlægger. Sideløbende med mit job driver jeg Klinik Kjeldsen med fokus på naturlige olier, meditation og Reiki healing.

Jeg har været og er til dels stadig realist og er derfor glad for beviser, men samtidigt nyder jeg også bare de små mirakler i hverdagen. Hvis bare du gider åbne dig op overfor nye ting, så er der en hel verden af muligheder og hjælp at hente.

Jeg skal for god ordens skyld lige huske at sige, at jeg ikke er læge eller på anden vis medicinsk uddannet. Alle informationer på denne blog er beregnet til undervisningsbrug og er ikke godkendt af hverken Fødevare- eller Sundhedsstyrelsen. Produkterne er ikke tænkt som en måde at stille en diagnose, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdomme. Enhver som måtte have en sygdom eller skade bør kontakte sin læge.

 

HVORFOR EN BLOG OM OLIER?

Lad mig først slå fast at olier ikke bare er olier. For taler vi om en olivenolie, en lavendelolie fyldt med fyldstoffer, motorolie eller naturlige, terapeutiske olier af den reneste slags?

Her på bloggen er der tale om 100% økologiske og rene olier – tilmed så potente at jeg ligefrem kalder dem terapeutiske. Med så rent et naturprodukt kan du bruge olierne som en støtte i en hektisk hverdag, så din krop altid er på sit højeste og dermed i stand til at tage vare på sig selv. Derudover giver olierne en høj grad af velvære og kan slet ikke lade være med at påvirke dit humør.

Jeg bruger udelukkende olierne fra Young Living Essential Oils, og alle råd på denne blog er kun møntet på brugen af disse olier. Young Living er verdens førende producent af æteriske, naturlige olier af terapeutisk grad og har markedets højeste sikkerheds- og kvalitetsstandard. Så hvorfor skulle jeg vælge et andet mærke? Young Living i Danmark er stadig på vej, og du er meget velkommen til at være en del af det - der er en grund til, at vi bliver flere og flere brugere. 

Bloggen er skabt efter et stort ønske om at inspirere og hjælpe andre til at få en mere sund, kemikaliefri og glædelig hverdag. Nogle gange skal der så lidt til, men det kan være rart med et lille puf i den rigtige retning. 

Så lad dig inspirere, stil spørgsmål eller kom med dine egne fif til et sundere liv. Du kan også følge min offentlige Facebook profil, hvor det hele går lidt hurtigere.