ValentineSå blev det igen Valentinsdag - årets mest romantiske dag hvis du spørger nogle (særligt blomsterhandlerne og restauranter...)

Det er fint nok at vise sin elskede sin kærlighed denne dag, men det skal du jo gøre hver dag. At man så nogle gange vælger en mærkedag for at gøre noget mere specielt ud af det er fint med mig. Vi lever jo alle i en travl tid med mange muligheder, så det kan være rart med nogle faste rammer og traditioner som holder os fast i noget af det vigtige i livet. Hvordan sådan en Valentinsdag så skal fejres er der nok mange delte meninger om, men mange håber vel på en kærlig afslutning? Young Living praler jo med at have en olie til alt - og ja, der findes bestemt også olier til både at hjælpe potensen, øge lysten og lokke med velvære. 

Nogle sværger til en blanding af 2 dråber Idaho Blue Spruce og 2 dråber Hong Kuai til ham, mens hun skal bruge 2 dråber Idaho Blue Spruce og 2 dråber Ylang Ylang. Blandingen fordeles på indersiden af dine underarme samt dine inderlår for at sætte skub i sagerne.

Andre er tilhængere af Sensation massageolie både for pirke til lysten og for at give sin elskede en sensuel massage. 

Sensation, Shutran og Geranium er også blandt favoritterne for rigtig mange, når pudekampen gerne må blive en anelse vildere end normalt. 

Nå ja, og så er der de kvinder som fortæller deres mand, at de gerne vil have en masse røder roser - naturligvis presset, destilleret og kommet på en 5 ml. flaske. Den holder jo også længere end en frisk buket...

God fornøjelse i aften!

You have no rights to post comments