Jeg husker tydeligt som barn, hvordan vi hældte saftevand op i vores lav-selv-is-beholdere hver sommer. Når isene var klar, sugede vi løs på ispindende og hurtigt var alt saftevandet forsvundet, og vi stod tilbage med en isterning på pind. Den gled nu også ned, for det var jo varmt og en form for is trods alt...
Denne sommer kommer den til at stå på Ningxia Red ispinde, og jeg er næsten sikker på, at de nok skal holde smagen hele vejen igennem. Til konferencen sidste år i London, købte jeg en Ningxia Red slush ice, og den var helt igennem fantastisk fra første til sidste mundfuld.
Den simple opskrift til disse is lyder på:
2,5 dl. vand
5 dl. Ningxia Red (svarer til 8 poser Ningxia Red)
4-8 dråber citrusolie alt efter smag - jeg foretrækker Citrus Fresh i min Ningxia Red
Bland det hele i en skål, hæld det op i dine beholdere og kom isene i din fryser.
Tænk at en is kan være så sund!