SnorkefriIngen af os kan vist sige os helt fri for at snorke en gang imellem - selv snorker jeg højlydt hver eneste nat til stor "fornøjelse" for mine omgivelser. Så måske det er på tide at lave mig en lille hjælper til natbordet?

Du skal bruge følgende til 2 glas snorkefri nat:

2 breve husblas
1 spsk. salt
2,5 dl. vand
2 glaskrukker med låg til 1,5 dl. vand
Merian, pebermynte, eucalyptus og lavendel olie
Frugtfarve eller anden kulør (valgfrit)

Start med at komme dine to breve husblas i koldt vand for at blødgøre det. Kom så 2 dl. vand i en gryde og varm det op til omkring 80 grader, hvor det ryger lidt, men ikke koger. Kom saltet i og rør rundt indtil saltet er fuldstændig opløst. Kom dernæst dine blødgjorte husblas i vandet og rør rundt indtil det også er opløst. Fjern gryden fra varmen og kom resten af vandet i blandingen. Fordel din væske i to glaskrukker og lad det køle ned til omkring 30-35 grader. Tilsæt så fem dråber af hver olie i hvert dit glas - det vil sige 20 dråber pr. glas + eventuel farve. Kom til slut dine glas i køleskabet og lad det køle helt ned og stivne. Når det er stivnet, kommer du låg på.

Når det så er sengetid, skruer du låget af dit glas og tager et par dybe vejrtrækninger gennem næsen, mens du selvfølgelig har næsen plantet godt ned i glasset. Dernæst lader du glasset stå åbent på dit natbord natten igennem og nyder en snorkefri nat. Glasset kan også med fordel bruges ved en forkølelse eller stoppet næse. Hvis din blanding begynder at forvandle sig til flydende form, så kommer du den blot på køl igen.

Det er en nem opskrift, men synes du alligevel at det bliver for meget, så kan du ligesom mig bruge Breathe Again i stedet. Den står altid på mit natbord og er det sidste, jeg påfører inden jeg slukker for natlampen. Jeg kommer lidt under næsen og en god sjat på brystet. Fra pålidelige kilder har jeg fået oplyst, at jeg ikke er stoppet helt med at snorke, men trods alt kun med halv styrke. Selv føler jeg mig heller ikke lige så tør i munden, når jeg vågner næste morgen.

You have no rights to post comments