Der kommer hele tiden mere og mere info på denne blog, men jeg kommunikerer nu også i den virkelige verden. Således har jeg i de sidste par uger afholdt flere introaftener om brugen af olierne i startpakken, og flere er også på programmet. De fleste er i Holstebro området, men jeg har også været i både Herning, Varde og Give for at inspirere folk.

Trænger dig og vennerne også til en hyggelig aften i oliernes selskab, kommer jeg gerne forbi. I er også velkomne hjemme hos mig, hvis det passer jer bedre. En introaften er typisk et 3 timers arrangement med info omkring olierne fra startsættet (se billede nedenunder) og Young Living. Trækplastret er dog at få lov til at dufte, prøve og fornemme olierne. Der vil samtidigt være et par øvelser i løbet af aftenen, og du vil også komme til at smage et flydende kosttilskud samt en rigtig lækker the fyldt med antioxidanter. En sådan aften koster 150 kr. pr. mand.

- men det behøver jo heller ikke være så fancy. Vi kan sagtens bare mødes hjemme hos dig selv, hos mig eller på en café og tage en stille snak om olierne. 

Til syvende og sidst - sig til hvis jeg kan hjælpe dig med noget, okay?

Premium Starter Kit

You have no rights to post comments