beskidt ovnJeg var sammen med et par veninder i går aftes, og vi kom til at snakke om at gøre vores ovn rent - noget jeg rent ud sagt ikke er særlig god til at få gjort. 

Det slog mig, at der måtte findes en måde at bruge nogle af de lækre produkter fra Young Living, så det føles knapt så slemt. Ganske rigtigt, med blot 2-3 ingredienser er du hurtigt i gang med at få ovnen til at stå som ny igen. 

Så grib fat i din Thieves Household Cleaner (almindelig rengøringsmiddel, men helt uden kemikalier) samt noget natron. Hvis du ønsker det, kan du også tilsætte et par dråber citronolie. Fyld en skål med natron og kom så lidt af dit rengøringsmiddel i, så du får en forholdsvis tyk klisterblanding. Det skal selvfølgelig kunne fordeles rundt i ovnen, men uden at det render eller drypper. Kom et par dråber citronolie i, hvis du ønsker ekstra effekt og god duft. 

Fordel så blandingen rundt i ovnen og lad det sidde i 30-45 minutter. Tjek gerne hvert kvarter om et par pletter trænger til lidt ekstra klister og måske ovenikøbet lidt knofedt. Efter endt trækketid tører du blandingen af med en våd klud - måske kræver enkelte pletter lidt ekstra kærlighed. Det kommer an på, hvor slemt din ovn ser ud. 

Det lyder sgisme dejligt nemt, og så er det fedt at slippe for skrappe kemikalier, som man jo normalt bruger som ovnrens. Vi har desværre ikke pyrolyse i vores ovn, så jeg må selv gøre det hårde slid. 

You have no rights to post comments