ValorDet er et stykke tid siden, at jeg har haft fat i min serie omkring favoritolier. Derfor vil jeg i dag fortælle om en af mine favoritter kaldet Valor. Den har været udsolgt i næsten tre år, så derfor har jeg ikke fortalt alt for meget om den - det er nemlig mega træls at føle behov eller blive afhængig af en olie, som du ikke kan få fat på. Nu er Valor så tilbage for fuld skrue som en roll-on, så nu vil jeg rigtig lovprise den. I den tid hvor Valor var udsolgt, blev der skabt en Valor II, som havde stort set de samme egenskaber, men for mig var duften helt forkert i forhold til den originale. Det er naturligvis en smagssmag, og begge olier kan fint anvendes på samme måde, men Valor er nu engang det originale produkt.

Hvad enten du ønsker mere balance på det spirituelle plan, i din fysiske krop, til dine tanker eller følelser er Valor mit bedste bud. Ved at komme lidt olie på dine skuldre eller under dine fødder balancerer Valor alle former for energi i din krop. Olien har en meget beroligende virkning alt imens den indgyder mod, så du er klar til at tackle dagens eller livets udfordringer. Når vi føler os klar til at komme videre i livet, så bliver det også nemmere for os at smide noget af den tunge bagage fyldt med dårlige tanker og opfattelser, som vi har båret rundt på. Valor giver os modet og selvværdet tilbage, så vi kan overkomme alle de ting som holder os nede. 

Jeg har altid været vild med Stress Away til at fjerne de små irritationer i hverdagen, som fik mit blodtryk i vejret. Det samme gælder faktisk for Valor - den gør arbejdet lige så godt på det område, men arbejder samtidigt på et endnu højere og dybere plan end Stress Away. Nogle gange har vi ubalancer i kroppen, som vi ikke engang selv er bevidste om, men det afholder ikke Valor fra at finde frem til disse ubalancer og få dem på rette vej igen. Udover at berolige mine irritationer er det også hele min krop som bliver afslappet ved brug af denne olie, så Valor kan sagtens bruges ved sengetid - særligt fordi den også beroligerer vores tanker, så vi ikke ligger søvnløse hele natten på grund af tankemylder. 

Rent fysisk går olien ind og balancerer hele kroppen, så olien kan med fordel smøres på rygsøjlen ved pludselige rygsmerter. Nogle har sågar fundet hjælp i denne olie ved kæbesmerter og spjæt i benene, netop fordi frekvensen i denne olie er den samme som vores krop. Det er grunden til, at olien balancerer os så godt, fordi den svinger identisk med en sund krop. Heri skal også findes grunden til at Valor altid bliver brugt som den første olie i både Raindrop Technique og den følelsesmæssige afbalancering. Man starter således op med en såkaldt Valor Balance, hvor du smører tre dråber olie under hver fod, hvorefter du tager din højre hånd på modtagerens højre fodsål og ligeledes venstre til venstre. Så holder du hænderne under din modtagers fodsåler, indtil du mærker energien mellem dine hænder og modtagerens fødder - det kan tage mellem 1-10 minutter alt afhængig af din modtagers ubalancer i kroppen. Valor Balance kan sagtens stå alene som et quick fix, hvis du har travlt eller ikke kender til de andre behandlinger. Du kan også lave en Valor Balance på dig selv, hvor du enten kommer olien på dine skuldre eller under fodsålerne. 

I denne olie finder du sortgran, frankincense, blåmarokkansk kamille, geranium og kamfertræ. Alle fem olier er valgt ud fra deres egenskaber til at balancere, inspirere og opløfte. Så hiv din Valor frem hvis har brug for balance og jordforbindelse, et positivt skud energi til dine tanker og følelser, en stærkere fysisk krop og motivation til at komme videre i livet. 

You have no rights to post comments