RutavalaDer er intet som en god nats søvn, hvor du starter med at falde i søvn hurtigt, men roligt. Så sover du bare natten igennem uden forstyrrelser og vågner af dig selv næste morgen fuldt udhvilet. Det er da så fantastisk, når det sker, men det er bare for sjældent i min verden. Først og fremmest får jeg for lidt søvn og jeg pukler løs lige til det sidste, så jeg kan have svært ved at falde til ro. Som regel vågner jeg også et par gange i løbet af natten, men falder dog altid i søvn igen. Sådan foregår det heldigvis ikke mere, når jeg bruger RutaVaLa før sengetid. Det er en blandingsolie bestående af rude, baldrian og lavendel og er skabt til at fremskynde en dyb følelse af afslappethed både af kropen og sindet. 

Jeg fordeler en dråbe på mine tindinger og bag ørerne, inden jeg giver mig til at sove. Har du brug for et ekstra skud, kan du smøre nogle dråber under dine fødder og eventuelt lige komme lidt under næsen. Olien er også med til at balancere energien i kroppen og fjerne urolige tanker, som ellers kan forstyrre vores nattesøvn. Duften er lidt speciel, men jeg kan faktisk godt lide den. Rude har sådan en lidt bitter, lavendelduft som nok er mest genkendelig i duften. 

Olien købte jeg faktisk for at den indeholder baldrian. Jeg har længe gerne ville have fat i olien, men den har været udsolgt i de 2½ år, hvor jeg har brugt olierne fra Young Living. Lige nu kan jeg se, at den først forventes tilbage på lager i 2018, men det var så muligt at købe denne blanding, og det har jeg bestemt ikke fortrudt. Hvis du før har været glad for Valor, så tror jeg også at denne olie kunne være noget for dig. Da baldrian som sagt er lidt af en mangelvare, så kan hver person maksimalt købe en flaske per måned, så der skulle gerne være til alle. Jeg ville dog skynde mig at få fat på olien, hvis du finder den interessant, for det er altid til at sige, hvornår den er væk. 

Til slut skal jeg lige nævne, at olien ikke nødvendigvis behøver at blive brugt i forbindelse med søvn. Hvis du i løbet af dagen er fuldstændig oppe at køre og slet ikke kan finde ro, så kan du også sagtens bruge olien. Til dette formål kunne Grounding også være et godt bud.

Kommentarer  

#2 Jimmi Linde Kjeldsen 21-07-2017 08:56
Hej Lene
Valor har længe været en af favoritolierne blandt hele verdens Young Living kunder - og med god grund. For omkring 2 år siden var det for svært at få nok olie fra især Blue Tansy (Guldknap på dansk), da Young Living jo ikke driver rovdrift på naturen. Det betød, at olien i en meget lang periode var udsolgt, og folk var nærmest i panik, for de var så afhængige af denne olie.
Derfor besluttede Gary at lave en ny formular, men som i sidste ende ville have de samme egenskaber som den originale. Dermed var Valor II en realitet, og folk kunne igen nyde godt af oliens egenskaber. På samme tid begyndte Young Living at lede efter flere steder at dyrke Blue Tansy, så man kunne følge med efterspørgslen. Nu har man fået en god høst, så den originale Valor er nu tilbage - dog er palisander udskiftet med geranium og kamfer.
Effektmæssigt bør der ikke være den store forskel på de to olier. Valor er naturligvis den originale, og jeg tror at folk der har været vant til at bruge den vil fortsætte med den, for det er en kendt duft. Har du det fint med Valor II, kan du sagtens fortsætte med den. Som sagt er der forskellige ingredienser i olierne, men effekten skulle være den samme.
#1 Lene Sejr Hennings 21-07-2017 08:43
Hej Jimmi
Kan du ikke kort forklare forskellen på de 2 valor der kan fås....Jeg har prøvet at kigge i arkivet, men synes ikke jeg kan finde noget om det....
Mange hilsner
Lene

You have no rights to post comments