halsdiffuser

Jeg har set mange flotte smykker båret af kvinder, hvor de samtidigt har mulighed for at dufte til de lækre olier. Nogle gange har jeg også set prisen på disse smykker, og med nedenstående "opskrift" kan du lave din helt egen og unikke halskæde til en meget overkommelig pris.

Du skal bruge et perlebur, og du skal naturligvis huske at købe et stort nok bur til den ønskede perle, du vil have i buret. Som perle kan du enten bruge en lavaperle eller en filtkugle. Personligt ville jeg nok foretrække en filtkugle og så købe en række af forskellige farver, så jeg har lidt til både humør og valg af tøj.

Det eneste du skal gøre er at åbne buret, så du kan få perlen skubbet ind. Så drypper du to eller tre dråber af din ønskede olie på din perle - så nemt er det faktisk. Lige nu har du selvfølgelig kun et vedhæng, men du kan jo sagtens koble det på en af dine kæder, som jo både kan være af guld, sølv, gummi, snor og så videre. Skal du ud at investere i alle produkter, vil du kunne få både en snor, perle og bur til omkring 10 kr.

Slå din kreative side løs og lav da gerne en 10 stykker med det samme. Så har du jo nogle søde, unikke værtindegaver eller en bare-fordi gave til dine veninder.

Kommentarer  

#1 Majlinda 01-11-2017 08:42
:-) det gir lyst til mere - tak Jimmi

You have no rights to post comments