Der skal ikke herske nogen tvivl om, at for hver eneste dråbe olie du anvender, så gør du noget godt for dig selv både fysisk og psykisk. Den daglige brug af naturlige olier skal slet ikke undervurderes, hvilket jo også gælder for den daglige hudpleje. Af og til kræver det bare lidt mere. Inden for hudpleje vil det for eksempel være en ansigtspeeling, dybderens eller frugtsyrebehandling.

Hvis vi kigger på olierne, kan du fra tid til anden gå lidt dybere med en Raindrop Technique eller en følelsesmæssig afbalancering. Det er begge behandlinger, som du kan få udført af øvede behandlere (blandt andet af mig), men du kan også selv købe et sæt og gøre det derhjemme. Du skal dog være opmærksom på, at du ikke må udføre Raindrop Technique på andre uden at være certificeret behandler - det gælder kun professionelt, hvor du tager betaling for det. Du må gerne forkæle din nærmeste familie.

RaindropRaindrop Technique er en sanselig behandling med 9 forskellige olier som støtter kroppens naturlige forsvar og har en gavnlig effekt på kredsløbet samt dit nerve, fordøjelses og respiratoriske system. Trætte muskler får en kærlig behandling, dit humør løftes og roen sænker sig over dig. Olierne er rig på antioxidanter og fremmer din generelle sundhed. Jeg plejer gerne at sige, at Raindrop Technique er en lidt mere fysisk behandling.

  

 

 

FeelingsPsykisk eller mentalt har vi til gengæld den følelsesmæssige afbalancering. Her får du forstærket din selvfornyelse og fjernet emotionelle blokeringer. Negative følelser fordufter, så du bliver i stand til at åbne dig selv op for nye oplevelser. Det er 6 forskellige olier (blandt andet Harmony, Forgiveness og Release), som laver disse emotionelle justeringer som skaber fundamentet for et stærkt, emotionelt helbred.

 

 

 

 

 

Som sagt kan du enten gå til en behandler eller købe sættet til dig selv. Der er instruktionsvideoer og foldere med i pakken, så det er nemt at komme i gang. Jeg har også lavet et par infoark om både Raindrop og Feelings, som du kan læse ved at trykke på linket. Dog vil jeg anbefale, at du spørger en behandler til råds den første gang, så du får udført behandlingerne korrekt. Men hvor er det dejligt at man alt efter temperament kan finde den løsning, der passer bedst til en selv.

Uanset hvad du vælger, så er både Raindrop Technique og den følelsesmæssige afbalancering fantastiske på hver sin måde. Skulle du få brug for en forsøgsperson, så melder jeg mig gerne frivilligt!

You have no rights to post comments