CopaibaflaskeBare det at nævne ordet cannabis er nærmest forbundet med noget ulovligt, men jeg vover pelsen alligevel. Ikke at jeg kender til brugen af medicinsk cannabis eller hvad det helt præcist er godt for, men for pokker hvor bliver det godt nok omtalt i medierne i disse dage. Om du har behov for cannabis eller ej, det vil jeg aldrig blive den rigtige til at svare på, men hvis du er interesseret i det, så vil jeg anbefale dig et alternativ - et lovligt et endda. 

Det drejer sig om Copaiba, som er en olie fra Sydamerika. Denne olie indeholder det højest målte indhold af det naturlige stof beta-caryophyllene - samme stof som du finder i blandt andet cannabisplanten, oregano, basilikum, sort peber, kanel og kryddernelliker. Alt efter renheden og ægtheden af din plante og dernæst olie, så er indholdet af beta-caryophyllene på mellem 2 og 37,5% blandt de førnævnte planter. Alene for hele canabisfamilien svinger indholdet mellem 3,8 og 37,5%. Copaiba indeholder 50% beta-caryophyllene, som er kendt for at tilpasse kroppens forsvar mod irritationer og har akkurat samme virkning som marijuana uden den sløvende og euforisende effekt.

Så hvis du overvejer at prøve canabis, hvorfor så ikke give Copaiba en chance i stedet? Det er fuldstændig naturligt og uden bivirkninger, det er lovligt og måske endda mere virkningsfuldt end canabis. Hvorfor man så i første omgang overvejer brugen af canabisolie, det lader jeg stadig være op til dig selv. Jeg har aldrig selv forsket i det og har ingen forudsætninger for at gøre mig klog på det. Jeg ville med dette indlæg blot gøre dig opmærksom på, at der findes et alternativ, som er lettere tilgængeligt. Hvad du ellers kan bruge Copaiba til, kan du læse i et tidligere indlæg på bloggen ved at klikke her.

Kommentarer  

#2 Jimmi Linde Kjeldsen 04-12-2017 20:51
Nej, det ved jeg desværre ikke. Jeg har ingen forstand eller erfaring med cannabis. Det eneste jeg ved er at Copaiba indeholder et større antal af beta-caryophellene og måske kan give en bedre virkning. Det er værd (og lovligt) at prøve.
#1 Lene 04-12-2017 20:45
Hej Jimmi
Du skriver at Copaiba kan bruges i stedet for canabis olie. Har du en ide om hvor meget man skal indtage? ....
Mange hilsner Lene

You have no rights to post comments