3514242646 4bb41fc664 b

Dette indlæg er ikke en lang forklaring på, hvorfor jeg bruger de terapeutiske olier fra Young Living - det synes jeg mine andre indlæg fortæller ganske godt. I stedet vil jeg forklare, hvorfor det netop er Young Living og ikke en anden producent, som får lov til berige mit liv og min hverdag:

  • Young Living ejer og driver som det eneste æteriske oliefirma i verden deres egne marker, så der er styr på processerne og måden planterne bliver både sået, behandlet og høstet. Young Livings egne farme dyrker kun de afgrøder, som naturligt vil vokse dér, hvorfor der er farme spredt udover USA, Canada, Ecuador, Frankrig, Kroatien og Oman. Dertil kommer en lang række partnerfarme i blandt andet Somalia, Taiwan og Australien, som naturligvis dyrker deres afgrøder efter præcist samme standarder som Young Livings egne. En lidt sjov detalje er for eksempel en regel på farmene, at ingen må bande nær planterne. Young Living har undersøgt udbyttet fra planter, hvor der både er blevet bandet og snakket pænt, og der var faktisk en tydelig forskel på de to færdige olier. Så der er styr på selv de helt små detaljer, der i sidste ende giver os de bedste olier i verden.
  • Enhver kan besøge farmene for at opleve atmosfæren og duftene - flere gange om året er der ligefrem særlige arrangementer på farmene, hvor du fx kan deltage i høsten eller måske plante nye afgrøder. 
  • Seed to Seal er Young Livings eget kvalitetsprogram, der sikrer dig de bedste olier - og det er ikke bare et slogan, det er nærmere et kald. Programmet består af fem trin (Seed/Frø, Cultivate/Opdyrkning, Distill/Destillering, Test og Seal/Forsegling). Så hvert trin er med til at sikre, at de fineste og bedste frø bliver lagt i jorden, som derefter bliver passet og plejet uden brug af kemikalier og med respekt for moder jord. Hele destilleringsprocessen er forskellig fra plante til plante og ikke bare noget med at smide det hele i en trykkoger for fuld skrald i 2 timer. Alle olier bliver testet både på eget og eksternt laboratorie for at sikre ikke bare en ren olie, men en olie med en høj terapeutisk værdi - Young Living har branchens skrappeste krav til denne værdi, og mellem 60-70% af alle olier bliver faktisk afvist på grund af for lav en værdi. Olierne bliver så brugt til noget andet såsom bekæmpelse af bladlus på markerne med brug af pebermynteolie. Til sidst bliver olien hældt på flaske og forseglet. Hver olie har sit eget ID nummer, så den kan spores helt tilbage til marken. 
  • Det skader heller ikke, at Young Living har det største udvalg af både singles og blends - altså enkeltolier såsom lavendel og citron, og blandingsolier der består af flere forskellige olier og kan være Thieves eller Stress Away
  • Young Living har også en række olier såsom Dorado Azul og Jade Lemon, som kun kan købes via Young Living, da disse planter kun findes på firmaets egne mærker.
  • Med livslang erfaring indenfor landbrug og respekten for naturen er Gary Young den bedst tænkelige frontfigur, man kan tænke sig. Med 25 års erfaring inden for æteriske olier er han blandt de største kapaciteter inden for olieverden og yderst respekteret for sin viden om både planter, destillering og måden at kombinere olierne på til at skabe en forstærket effekt. 
  • Ja, det sidste punkt er naturligvis ikke øremærket Young Living, men jeg er vild med den gejst, venlighed, nysgerrighed og hjælpsomhed som eksisterer i både vores danske team, men så sandelig også i resten af verden. Følelsen af samhørrighed giver en tryghed og mulighed for at få en masse nye oplevelser - ikke mindst på det personlige plan.

Så her har du en kort gennemgang af, hvorfor jeg udelukkende bruger olierne fra Young Living. Jeg skal huske at pointere, at firmaet jo er meget mere end blot olier - det her bliver en livsstil. Jeg har ikke hørt om andre oliefirmaer, som har så stort et produktprogram lige fra olierne til plejeprodukter, rengøringsprodukter og kosttilskud. Jeg er tæt på at have udskiftet alle mine tidligere og kemikaliefyldte dagligdagsprodukter såsom sæbe, tandpasta, cremer, vaskemiddel og rengøringsmiddel ud med et renere og mere effektivt alternativ. Jeg ser mig ikke som nogen helgen eller moralsk vogter, men jeg sørger for at behandle mig selv så godt som overhovedet muligt, for det fortjener jeg.

You have no rights to post comments