HÃ¥rtabTænk at noget så simpelt som vores hår på hovedet kan have så stor betydning. Nogle snakker ligefrem om at deres personlighed sidder i håret, så et tab af håret vil for dem være en stor ulykke. Der er flere måder, at vi kan miste vores hår, hvoraf alderen er den mest definitive dræber. Så er håret begyndt at blive lidt tyndt og bliver der længere mellem hvert hårstrå, så er det nok værd at læse videre. 

Fremgangsmåden er ganske simpel. Hver aften lige før sengetid skal du massere en til to dråber af både cedertræ og rosmarin ind i hovedbunden. Begge olier er fantantiske som hårpleje og såmænd også til din hudpleje. Olierne er med til at styrke håret og opretholde en sund hovedbund. Cedertræ er i øvrigt en effektiv hjælper i forhold til at få en god nats søvn, så det kan være en ekstra bonus af at påføre olien lige før sengetid. 

Jeg er simpelthen så vild med olierne og det faktum, at de er så nemme at bruge til alle mulige udfordringer. Nu som her hvor du blot masserer et par dråber ind i hovedbunden og allerede efter et par uger bør du kunne se en mærkbar forskel - det tror jeg alle kan finde ud af. 

You have no rights to post comments