Det er vist blevet tid til endnu en opskrift her på bloggen, så nu skal vi kaste os ud i en dejlig nem chokolade mousse med pebermynte. Du skal bruge følgende:

Stor skål med vand og isterninger (til at lave et isbad)
2,5 dl. vand
300 gram mørk chokolade, 70%
3-4 dråber pebermynte+ olie (smag til om du vil have mere eller mindre i)
Valgfri spiseskefuld sirup eller flydende honning til at søde med

Fyld en medium størrelse gryde med vandet og bring det til kog. Sluk for varmen og tilsæt sirup og chokolade.
Pisk indtil alle ingredienser er smeltet og har en blød konsistens.
Tilsæt pebermynte+ olien og pisk igen.
Hæld nu din chokolademasse over i en mindre skål og sæt den ned i dit isbad. Så skal der piskes for fuld skrue indtil blandingen bliver tyktflydende.
Fyld nu din mousse i små skåle eller ramekiner og sæt dem i køleskabet i en time. 
Før servering kan du drysse med lidt flormelis og pynte med en lille dusk frisk pebermynte.

Du kan sagtens bruge andre olier i denne opskrift, hvis pebermynte ikke er din favoritsmag. Personligt synes jeg at appelsin står rigtig godt til chokolade.

chokolade mousse

You have no rights to post comments